pátek 6. června 2008

Exkluzivní hovno

Bude to tím vedrem. Nebo samotnou podstatou odpudivosti lampasácké zeleně, po níž se prohánějí kucí za mičudou. Postupně zezelenáte. Chlupy na nohou (muži) i na ohanbí (chlapci) se vám zježkujou neboli zježí a stěží pochopíte, vocotadykurvakomuběží. Řeč a písmo je o běhající legendě SK Slavia Praha a jeho mediálních ejakulacích na TV Prima.

Vláďa Šmíca je takovej fotbalovej Bruce Willis. To nejlepší má za sebou, to nejhorší před sebou, a teď se mezi tím chudák tluče. Na Karlově univerzitě / Masarykově univerzitě existují bakalářské obory trénující literofily v učivu zvaném žurnalistika. Šmíca to ale moderováním EURA '08 na Primě bere hezky česky vod podlahy, žejo, po hospodsku, tak nějak po našem, žejo, aby to jako bylo vtipný a mělo to to hezký český srdíčko, žejo.

Se Šmícou se tak exkluzivně podíváte do exkluzivního pokoje v exkluzivním hotelu, ve kterým chrní exkluzivní Jankulovski v exkluzivním pelechu s exkluzivním bordelem. Není nad invesitagativní novinařinu počesku.

Poznámka: Autor má Šmícu rád, fandí mu, a kdyby mu slavný ex-reprezentant chtěl poslat podepsaný dres, bral by to jako poklonu a ne jako provokaci.

1 komentář:

nuclr řekl(a)...

já smekám klobouček...
vůbec každej jednotlivej spolukomentátor by zasloužil podobnej literární kus...co to je vobčas za senilní dědečky, to by jeden žasnul milane...