pondělí 14. ledna 2008

Sexuální válčení

Legendární bichle od Christophera Lasche z roku 1979 se jmenuje The Culture of Narcissism a je to opravdu zajímavý čtení. Narcistům zaplesá jejich hrdě tlukoucí srdéčko a všem mužům s tamtím dole na půl žerdi se aspoň trochu zvedne nijaké sebevědomí, kdy jejich role hlavy světa a živitele smečky odvál proud času zvaný feminismus.

Lasche píše: Dnešní představivost obchází strašidlo impotence. Jde samozřejmě o mužskou impotenci, které podle posledních zpráv přibývá následkem strachu z žen a jejich sexuálního osvobození. Muž proto k ženě cítí bezmeznou nenávist, jak dokládá zacházení s ženami v dnešních filmech plných znásilnění. V ženě prý zase feminismus budí nenávist k muži, vydávanému za nepřítele a utlačovatele. Na muže se kladou stále větší požadavky, kterým nedokáže vyhovět, a tak se nenávist a výčitky šíří stále dál. Naše doba se prý vyznačuje sexuálním válčením.

Uff, teda připadá mi to docela přitažený za chlupy vyholené blondýny, ale asi to tak bude, když to píšou študovaný lidi. A moudro na závěr? Chlapi to maj' v dnešním světe kurevsky těžký.

Žádné komentáře: