čtvrtek 10. ledna 2008

Agent Mulder jako děvkař k zulíbání

Seriálová tvorba v USA zažívá renesanční žně. Pomineme-li dnes už legendární Lost, Heroes, Prison Break nebo Jericho, jejichž dějová linka líně roztahuje nohy od prvního dílu až k vyhypované pointě, zrodil se za oceánem i specifický žánr obsazující do hlavní role atraktivní a inteligentní pobudy. Vzorec je jednoduchej - študovanej fešák je zasazen do sirupových ulic západní metropole a obklopen kurevsky krásnými herci, které stírá a ponižuje scénáristicky perfektně vypipilanými hláškami. Ano, bingo, trefili jste se - to je třeba Dr. House. Kupte si za odměnu panáka nebo ti odvážnější klikněte SEM.

Nejnovější knock out přichází z kvalitní produkce kabelovky Showtime. Ta slaví úspěchy s Dexterem, který patří zatím k vrcholům žánru, jenž české televize przní obscénnostmi bez stylu a jakýchkoliv morálních hranic.

Nový seriálový boom Showtimu se jmenuje Californication a hlavní role se ujal agent Mulder - David Duchovny, aneb pravda je tam někde venku a platí to i dneska, když jste slavný spisovatel, v každé epizodě si to rozdáte se dvěma hot chicks, vaše ex nechce být out a bere si chlápka, který vás zaměstná, abyste byl konečně in. Ooopss, je to na facku. Doporučuju sehnat, na netu se válí celá první série a vsázím svoje játra a sbírku porno kazet, že se budete královsky bavit. A kdo to dolouskal až sem, přihodím jednu historku k dobru:

Za dávných časů jsem napsal knihu. Lidem se zjevně líbila, tak jsem napsal další a potom ještě jednu. V tu dobu mi Hollywood zaklepal na dveře. Hned, co jsem si vybral šek, sevřel jsem rty kolem té ohromné erekce zvané filmový průmysl a nasál tak, jak by to udělala pořádná kurva.

Žádné komentáře: