středa 17. prosince 2008

Tajemství ženy objeveno !

Každoroční studentská apokalypsa v podobě zkoušek pomalu útočí. A protože se rád vyžívám v nejrůznějších sebetrýznících technikách (pití teplého piva, líbání studených žen (pssst)) dal jsem si aktivně jednu ze zkoušek na předtermín. Tím pádem jsem se místo radostného sexuálního bouření s prázdnou flaškou a alkoholických radovánek s plnou flaškou odsoudil k posedávání v Klementinu.

Čtení odborných textů je asi tak stejně zábavná věc, jako poslouchat hádky svých kamarádek, proč je polykání spermatu projevem mužské nadřazenosti a že která toho svého nepolyká, jako by nemilovala. Vždyť láska prochází žaludkem, že. První chvíli se tedy s nadšením vrhnete do listování knížkami, ale asi po dvaceti vteřinách vás přepadne velmi tísnivý pocit, že máte chuť někomu napsat, jestli by neskočil na jednu polykačku (moravský výraz pro kuřecí vývar).

Ale protože ctíte zásady gentlemanství a jste línej vyndavat mobil z kapsy, čtete dál. Mezitím si obdivně prohlížíte dobře šlechtěné Rusky běhající mezi stoly, krásně nastrojené Araby, slintající na objekty běhající mezi stoly, a pomalu vám odkapává slina, klesá hlava i sebevědomí. Čas se zastavuje, hodiny neobíjejí...

Najednou se ale líně se šourající oči zastaví na slově Freud a zvráceně založený člověk okamžitě začne jásat, protože přijde určitě na řadu jedna ze šílených teorií, třeba kterak muži častěji jedí kremrole než ženy, protože jim kremrole podvědomě asociují orální sex s blondýnou. Nadšeně čtete dál, slina na tváři zasychá, čas se rozbíhá, kostelní hodiny odbíjejí pravé poledne. Čtete dál...Freud to začíná rozjíždět, okamžitě jde rovnou na věc, což samozřejmě jako chlap oceníte především. Šílená teorie může začít:
"Mužští psychoanalytici v čele s Freudem "vědecky" zdůvodňovali tzv. kastrační ženský komplex coby následek traumatu holčičky z objevu, že jí chybí penis. Dívka prý touží tento deficit kompenzovat krásou či např. pozdějším porodem chlapce." Tato teorie mi připadá naprosto správná a jsem pro její zavedení ve škole už od první třídy.

Takže tady nehodlám zpochybňovávat tak vzdělaného pána Freuda, ale chtěl jsem se jen přítomných dam zeptat na tohle: Pociťujete na sobě nějaké komplexy z toho, že vám chybí penis?

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ano! Vždycky jsem chtěla mít penis a byl mi odepřen! (ačkoli Dan Filosof mi říkal, že mám jeden zakrnělej... a to spolu jenom filosofujeme)

Markus řekl(a)...

mrzí mě, že ti penis, výsada králů, byl odepřen. nezbývá než ti popřát, aby tvůj chlapeček byl zdravý a obdivoval tvoji krásu:)

Anonymní řekl(a)...

nebylo by na větší komplex, kdyby mi penis přebýval? (Ale nejsem psycholožka...) An.

Enykl řekl(a)...

Já psycholožka jsem (budu:)) a penis mi nechybí. Jsou jich všude kolem spousty! :)

Markus řekl(a)...

enykl: podle mě tohle přijde s věkem. ve 30 se vzbudíš v posteli a najednou v sobě pocítíš divný pocit prázdnoty...a vpozmeneš si na mě a na to, že ti vlastně chybí penis:)

Anonymní řekl(a)...

no, snad jen ve chvíli, kdy je na dámských veeelká fronta...

Word-slinger řekl(a)...

Na faktu, že žena závidí mužům penis jsem založila celou svojí loňskou zkoušku z psychologie..:D

Markus řekl(a)...

Vidíš, Peto, že kdykoliv jde do tuhýho (obrazně řečeno), penis tě zachrání:)

Anonymní řekl(a)...

teď mě ale tlačíš (obrazně řečeno) do dost kanálnické debaty... Styď se, i když máš penis (nejspíš!)

Markus řekl(a)...

se záchodkama si přišla ty a o existenci mého penisu nepochybuj:)

Anonymní řekl(a)...

Penisy, penisy,
jsou jako jed na krysy.

Markus řekl(a)...

nora: a evidentně tě ten mužský výdobytek inspiruje i k poezii...