úterý 9. prosince 2008

Sexuální vyznání

Kamarád, jehož přítelkyně je snem všech mužů, protože jí z hlavy rostou vlasy, na hrudníku má dvě prsa a zadek se jí skládá ze dvou půlek, se mi nedávno svěřil, jak dobře mu to s ní klape v posteli.
"Víš co považuju za vrchol sexuálního pragmatismu?" zeptal se mě a hned si odpověděl: "Když se tě holka zeptá v posteli, kolik dětí bys chtěl mít."
"Cos jí na to řekl?"
"Tohle je vožehavý téma, protože když řekneš, že hodně, může jí to vyděsit, a když řekneš, že žádný, tak jí to může nasrat, že s ní nechceš mít rodinu. Odpověděl jsem něco ve smyslu "S tebou má drahá žádné / klidně sto."

Jenže místo toho, aby žena snů objala mého kamaráda a políbila ho na tvář, tak mu jen pošeptala do ucha, že by měla ráda dvojčata nebo trojčata.
"Proč?" udivil se kamarád i já, protože nám oběma bylo jasné, že jejími křivkami se Věstonická Venuše rozhodně neispirovala a mohlo by to mít pro její pánev neblahé účinky.
"Abych s tebou nemusela spát víc, než je potřeba."

Na vlastní uši jsem slyšel, jak kamarádovo srdce vydalo z hrudi bolestivý skřek, který se nejvíc podobal něčemu jako AUUUUUU.

Jak jen to zpíval Kája Gottů? Když dva se rádi mají, tak v lednu je...

7 komentářů:

aseedi řekl(a)...

nemilosrdné!

Markus řekl(a)...

Love hurts...

Anonymní řekl(a)...

Auuuuuuu!

Anonymní řekl(a)...

100??? Nic jiného si nezasloužil...

Markus řekl(a)...

Peto, jak můžeš být takto kruté k tomu nebohému chlapci?

Mamba řekl(a)...

Mně to přijde vtipný, pokud se mě to netýká... XD

BTW Markusi, Spolčení hlupců je více než dobrá volba :-)

Markus řekl(a)...

vtipný to je...i když tenhle humor nemám moc rád v praxi:)