neděle 1. listopadu 2009

Se Saudkem o fóbiích a suspenzorech

Netušil jsem, že můžu mít něco společného se Saudkem. Ne, (ne)bojte, (ne)jsem jedno z jeho třiceti šesti dětí a radši dávám přednost věkem mladším a tělem slabším ženám. Ale když jsem si dneska ráno pročítal digitální archiv Timesů a poslouchal Hanušovu Koncertantní symfonii pro harfu, varhany, tympány a smyčce, úplnou náhodou jsem zabloudil na odkaz jednoho ryze bulvárního serveru.

"Já v sobě tlumím strach z žen, kterému předchází nenávist," prohlásil tam ten pomatený stařec. "Jsem opilý denně, já ty ženské nemám rád." Je paradoxní, jak se věkem mění vztah k tomu, bez čeho moderní muž nemůže v postmoderní době existovat - bez žen a alkoholu. Saudek prý chlastá, aby se na ženské mohl vůbec podívat.

Takřka o půl století mladší blogger, alkoholik, budoucí dvojtitulovaný vysokoškolák, chovatel leguána, milovník kvalitního porna v nekvalitním rozlišení, sběratel krabiček od sirek, řízkofil, whiskofil, aichmofobik a bývalý profesionální hokejista mající na svém kontě hattrick střelený suspenzorem naopak chlastá proto, aby se na ty ženské nemusel dívat vůbec.

Inu, možnosti využití chlastu jsou bezedné jako ta pověstná láhev a s pokročilým věkem a mnohonásobným otcovstvím získávají úplně jiný, takřka majestátní rozměr. A ty má Saudek přece rád...

12 komentářů:

Lenka řekl(a)...

hm, já chlastám aby mi to myslelo. a někdy zas aby mi to nemyslelo, abych zapomněla. tak si vyber... :o) no, dokud je na chlast tak to je dobrý. :o))

panvicka řekl(a)...

Já nechlastám, tak si to přeber :)

Markus řekl(a)...

dokud se chlastá, ještě se neumřelo

Lenka řekl(a)...

za našich mladých let se říkalo: nekouřím, nepiju, sexuálně nežiju... Takže logicky: nesouložím - tedy to musím dohnat jinde, že? :o)) To se rozumí.

Nora Králičí řekl(a)...

on ten Saudek není tak pomatený stařec...

Blondyna řekl(a)...

hele ja chlastam pro inspiraci... a nekdy taky, aby inspirace uz konecne skoncila :-)

Markus řekl(a)...

je to blázen nebo moudrý muž? obávám se, že to je skoro to samé.

blondyna: takže chlastáš pořád :)

Anonymní řekl(a)...

Spíš myslím, že ten pomatenej stařec nalejvá ten chlast těm svým křehulím, aby je motivoval k hrátkám s jeho skoronefunkčním tělem vylouhovanýho potkana... Za chvíli už ho na světě nebude dost (myslím alkoholu, ne potkanů - těch naopak dle statistik přibude, velmi)...

Blondyna řekl(a)...

to si rekl ty...

Markus řekl(a)...

hm, Peto, to zní, jako bys tajně toužila, aby ti taky nějakou tu sklenku nalil

Enykl řekl(a)...

Podle mě si prostě užívá, co ještě jde a protože jednou říká, že nesnáší alkohol, podruhé, že nesnáší ženy, ...že miluje alkohol / ...miluje ženy, ale jen některé a nebo vlastně všechny... tak mi z toho plyne jen to, že je mu jedno, co komu řekne.
A vůbec, možná máte společného víc. Je to nejspíš taky aichmofobik, když se tak vyžívá v zaoblených tvarech :)

Anonymní řekl(a)...

Vskutku, umíš číst mezi řádky :-). Skutečný muž...