pondělí 30. listopadu 2009

Jsem skoro panic a hladám ojetou ženu z bazaru

Kolem nás se dějí různé hrůzné věci. Ve Švýcarsku zakazují minarety, ženy mají volební právo, psi mají svoje obchody a kočky kalendář jmen. Ale teď vážně. Kolem mě se dějí opravdu hrůzné různé věci.

Shodou náhod a okolností, přilétlo to drze jako emailový spam, jsem začal číst článek o muži, do kterého se platonicky zamilovala moje kamarádka. Je to člověk, který je pravým opakem mě. Jestli já jsem vložkou, tak on tampónem. Jestli já jsem dvanáctkou, tak on je nealkoholickým pivem. Jestli já jsem šovinistický obšourník, tak on je panic. Jestli já mám třetí nohu multifukční, tak on ji má monofukční (pro méně chápavé - jen na chcaní).

Ano, je panic. Na tom by nebylo nic, nic tak zvláštního, kdyby z toho ten zoufalec nedělal přednost. Je sice roztomilé, když si dívka schová to nejcennější - a tím nemyslím seznam svých bývalých milenců - až na svatební noc, ale pokud se k podobnému heroickému činu, za který by se měly upalovat chlupy na ohanbí, odhodlá muž, je cosi v nepořádku. A erekce to prý není.

Pokud jste se do čerstvého třicátníka, který holduje cyklistice, tanci, třem světovým jazykům a celoživotní masturbaci, právě zamilovaly, mám pro vás, dámy (pánové mají tentokrát smůlu), nepříjemnou zprávu - splněný ideál muže totiž vyžaduje, aby dotyčná byla panna. Přestože teď většině z vás spadla brada až do kabelky, ten nebohý muž pro to má docela racionální zdůvodnění.

Cituji:
"Nikdy bych si nekoupil ojeté auto a podobný je můj nezájem o použité ženy. S velkou nelibostí jsem si nedávno přečetl informaci, že Češky se řadí mezi nejvíce promiskuitní ženy vyspělého světa. Jinak řečeno: hledat ženu v naší malé vlasti = nakupovat v jednom velkém second handu."

No, já sice do sekáče nechodím, ale auto z bazaru mám a nedám na něj dopustit :)

Celý článek toho šílence s panenskou blánou na penisu najdete ZDE.

11 komentářů:

miloSKo řekl(a)...

No, veď nech ešte chvíľku počká... Času dosť...
Do dôchodku :-D
Potom mu to už bude jedno.

Nora Králičí řekl(a)...

Četla jsem a velmi jsem se podivovala,o/ Myslím si, že je buď gay, nebo nemá přední zuby.

rewaska řekl(a)...

Spravil mi náladu chlapec:) donedávna jsem se cítila divná že mám sex jednou za dva roky...ale teď vím že jsem stejně použitá jako garážovaná 120tka:) Ještě není tak zle na světě:)

Anonymní řekl(a)...

On průvodcoval zimní lyžařské pobyty a proto neměl čas na sex... To je jako nemít čas na sex, ptž celou noc protančím v baru. No co už. Takhle nakoupí nejen mimo sekáč, ale i bez zkušebních kabinek a možnosti výměny... An.

Markus řekl(a)...

není gay, ani instruktor, jen má koule na tom správném místě, a vy byste ho neměly za to odsuzovat!

Anonymní řekl(a)...

tomu se říká: z průseru ctnost!

Lenka řekl(a)...

Tak nevím, zda to byl tenhle - asi spíš někdo jiný, ale na podobného jsem narazila na jedné seznamce a docela síla. Jednak mě (s počtem dvaceti zářezů) nakrklo, jak se vyjadřuje o ženách, které panny nejsou a za druhé - co s takovým nezkušeným cucákem, kterému je navíc už třicet? vztahy nám dávají zkušenosti důležité pro život. jeho vzděláním a kulturními zájmy se vztah nenaplní :o))) takže asi tak...

Mordemy řekl(a)...

Hm, tak perfekcionista "...a přes vší snahu, přizpůsobit se době, stále ještě dosti poctivý", vysoce inteligentní, absolutně neschopný navázat vztah se ženou, sociálně frustrovaný... přidejme ještě pár detailů jako třeba dětství bez otce a násilné příhody se zvířaty (opekání křečka v mikrovlnce) a máme tu jasný profil sériového vraha (nebo člena nějaké značně menšinové církve ;-)

Lenka řekl(a)...

Mordemy: souhlas!

Markus řekl(a)...

lenka: můžeš si ho zaučit dle obrazu svého :)

mordemy: jasně, ženská v posteli dá člověku do života víc než státnice z morfologie

Blondyna řekl(a)...

taky jsem to cetla... pomerne usmevne nazory ma tenhle mlady muz. bych mu ho nechala vykourit pannou a pak zkusenou buchtouo.... bys videl jak by menil nazory! :-))