pátek 2. října 2009

Igor Chaun je kazišuk

Ten večer nezačal moc dobře. V sauně jsem potkal Igora Chauna, jemuž zřejmě nesvědčí teplota vyšší než 75 stupňů. Po deseti minutách se totiž začal kroutit a špulit chlupatý zadek, jako když se protahuje přestárlá kočka, která se má jít nažrat, ale je dost líná na to, aby se k misce se žrádlem vůbec uráčila dojít.

Konečně taky po dlouhé době zavítala do sauny žena pod 50 let, které říká cosi jako vyholené podpaždí, oholené nohy, oholený klín, ale bohužel tahle dotyčná to brala s tím holením tak vážně, že měla oholenou i hlavu.

Pak jdeme do hospody, kde koukáme, jak si Slavia spletla fotbal s hokejem a prohrála 1:5. A přitom nás obsluhuje asi dvacetiletá dívka, která byla křehká jako skořápka slepičího vajíčka, bledá jako mrtvá nevěsta Tima Burtona, blonďatá jako celá reprezentace Švédska v beachvolejbale dohromady a silná, že v každé ruce unesla pět půl litrů tankové plzně. S kamarádem, stále ještě poznamenaní chaunovským syndromem ze sauny, jsme chvíli přemýšleli, jestli ji někam pozveme.

"To slýchá pořád," říká on.
"Jo, nejtěžší je balit servírku, jsou proti veškerejm kecům imunní."
"Hm."
"Hm."
"Mám nápad," já.
"Jakej?" on.
"Až budeme platit, tak ji nedáme žádný dýško, na to totiž zvyklá není a okamžitě ji to vykolejí."
"Tak jo."

Nakonec jsme jí každej dali dvacet korun extra, usmáli se a poděkovali a šli domů. Znáte to - chlapi, plná huba keců a plná peněženka drobnejch, tohle nikdy nejde dohromady. To ty skutky pak utíkají jako Usain Bolt.

4 komentáře:

Blondyna řekl(a)...

i snaha se ceni :-)

Kate řekl(a)...

Ježiiiš ono to začalo být napínavé a přijde takové selhání.;)

panvicka řekl(a)...

V saunách si vždycky připadám nejhezčí a servírky nebalím, servíři moc nechodí.

Markus řekl(a)...

blondýna: snaha je nejdůležitější!

Kate: za to může Chaun.

Panvicka: tak koukám, že trpíme v sauně stejným narcistickým syndromem :)