pondělí 28. září 2009

Snad za to může láska a Nora na baru

Mám virtuální úchylku a nejsou to online porno klipy, online gay seznamka ani nakupování v rumunských online alko bazarech.

Sednu si k počítači, pustím si svíčku, protože správný muž svíčku nezapaluje, ale pouští, a naloguju se na facebook. Začnu klikat na přátele svých přátel a hledám, kdo má otevřejnej profil. Když ho najdu, tak se v něm přehrabuju jako stará bába v jogurtech v Lidlu, a většinou tak po pěti minutách vyškubávám zděšením kabel z počítače.

Za vrchol své online voyeurské kariéry považuju včerejšek, kdy jsem narazil na fotky jedné slečny a jednoho chlapce, kteří světu ukazují, že neexistuje pět divů světa, neexistuje jich ani šest, ale je pouze jeden jediný a tím je jejich L.Á.S.K.A. Původně jsem se lekl, že jsem klik na fanstránku nějaké sekty obdivující heroické činy císaře Nera proti křesťanům, ale díky další fotce jsem prozřel.

Na druhou stranu musím přiznat, že jeden z komentářů pod onou fotkou obohatil moji postpubertální slovní zásobu tíhnoucí k transcendeci do adolescence s mírnou dysfunkcí prepuberty o nové sloveso mající co dočinění s láskou - když se vám líbí někdo nebo i více lidí najednou, už nemusíte nudně říkat, že jsou super krásní lidičkové, ale můžete je posadit na zadek tím, že jim řeknete, že jim to moc "slušánkuje".

Já osobně vyrážím v pátek do klubů, postavím se na bar, objednám si trojitou whisku, kvůli čemuž se celej osypu, a budu čekat, až přijde nějaká blondýna nebo Nora na bar a řeknu, jak jí to moc slušánkuje. A vsadím se, že pak uvidím všechny divy světa. Pa lidiczki!

9 komentářů:

panvicka řekl(a)...

Facebook jsem si založila, měla týden, začali mi psát lidi co nemám ráda, musím furt odepisovat, že se spletly a asi hledají někoho jiného mého neobvyklého jména. Doufám, že to jde smazat :/

Markus řekl(a)...

je mi líto, už se s tebou potáhne celej život

Kate řekl(a)...

Nevím, jestli je povzbuzující a oduševnělené si obohacovat slovní zásobu této sekty, kte které se hlasí 90% náctiletých. Aspoň ta whiskey ty ztrhané a šokované mozkové buňky dostane do jiné dimenze.:)

Blondyna řekl(a)...

no, nevim jestli bys me na to sbalil :-)

Nora Králičí řekl(a)...

Mně muž bary zakázal,o(

Nicméně Blondýno, podle toho, co tady píšeš, tak ty se svádět nenecháš, ale do postele hned skáčeš, takže Markus je vyklidněňoučkej.

Markus řekl(a)...

Kate: chci se infiltrovat.

Blondýna: si ještě povíme ;)

Nora:zákaz barů? a to si necháš líbit?

Lenka řekl(a)...

nevím co na to říct... některá slova mě vytáčí. Začíná u MILÁŠKA a LÁSEČKY.

Nora Králičí řekl(a)...

Lenko, na onom všemi milovaném či nesnášeném facebooku jsem napsala jednomu bývalému, že to, co napsal on, je kitsch (milášku lásečko ňuňuňu až napořád nejlepší milášku). Onen pan Jiří, který ještě zažil vojnu, mi napsal několikastránkový email o mé zahořklosti a nevím, co ještě.

To jsem zase jednou byla moc upřímná,o/

Blondyna řekl(a)...

noro, urcite ne... na skakani ja jsem moc lina...