středa 19. listopadu 2008

Taková normální úchylka

Když vám někdo poklepe soucitně po rameni, koupí panáka a pak řekne, že svým chováním vybočujete ze společenských norem, objednejte si okamžitě druhého, protože jste se právě stali deviantem. Máte úchylku. V horším případě společenskou, v tom lepším sexuální.

Pro mužské ucho nejsladší větu, v níž se skrývala deviace všech společenských i sexuálních rozměrů, vyřkla osoba mě blízká, jejíž vzdělání směřuje k tomu, aby bylo právnické. Sympatie této slečínky k mužům jsou na stejně vysoké úrovni, jako je záliba pedofilů v nakupování lízátek a lentilek. Své touhy však maskuje pod tvrdým make-upem feminismu, což se odráží i na jejím vokáblheftu, kdy nadrženým samcům toužícím po kopulaci a rozšíření rodu říká vošoustníci a toto slovo půvabně označuje jako "eufeminismus".

Tak tato křehká dívenka s jiskrami v očích se mi ve slabé chvilce po pěti panákách svěřila, že jí strašně rajcujou chlapi, kteří jsou zaujatí tím, co dělají. Sebevědomí mi kleslo jako pornohercův penis po celodenním natáčení a na místě jsem začal přehodnocovat svůj život. Čekal jsem, že ze sebe vysype, jak má před spaním jednu ruku pod hlavou, druhou pod peřinou a se zavřenýma očima vlhne nad myšlenkou o osmihodinové operaci neznámého neurochirurga, jehož čelo se minutu po minutě pokrývá slanými ka-pičkami potu, jež mu stékají po lícních kostech ke rtům, kde se vpijí do lékařské roušky, achhhhhh.

Jenže ejhle, došlo znovu k tomu, že opilý muž přecenil opilou ženu. Ve svém totálním zmaru, skepsi a sladce se dostavujícím deliriu jsem se odvážil zeptat, jak to jako s tím zaujetím myslí. Právnička se na mě vážně podívala, oči jako dva rozlité absinty, líbezně si říhla a obtížně ze sebe vysoukala:
"Víš, mně se třeba hrozně líbí," škytla, "když třeba chlap jako zaujatě řídí auto. To mě fakt bere. Jak se jako soustředí na tu jízdu. Jak točí tím volantem a je na něm vidět, že je tou činností jako fakt zaujatej."

Kdybych byl střízlivej, pocítil bych něco jako radost. Takhle mi jen hučelo v hlavě jako ve spalovně a nedůvěřivě jsem se podíval na kamarádku, jestli jí nějak nerozrajcovalo moje zaujaté chlastání fernetu a piva. Znovu se mi do žil vrátila krev a sebedůvěra, jenže vedle sebevědomí se mi zvedl i žaludek. Takže jsem zaujatě odběhl na záchod, kde jsem se zaujatě jal blejt. Konec této příhody si snad každý vyloží po svém, ale všichni muži bez rozdílu orientace, délky, IQ, kg, m, ICQ by si měli uvědomit, že ženy ocení jen to, co je fakt (za) ujetý!

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jak líčíš, že byla opilá... ale měla pravdu pravdoucí. My ženy hledáme muže s vizí a chceme je obdivovat, ale musí být za co. A proč tě potěšilo to s tim autem? Ty jsi řidič kamionu a vždycky, když se vrátíš z cesty, napíšeš blog?

Markus řekl(a)...

řidič nejsem, však auto řídím stejně zaujatě, jako to líčila ta opilá nešťastnice.

Čekal jsem od ní něco sofistikovanějšího a ne, že ji dostane, když chlap řídí trabanta, sakra!:)

Word-slinger řekl(a)...

Všechny ženský trošku vyměknou v požadavcích, když jsou na plech:)Ona zas přitvrdí až se z toho vzpamatuje..:))

Anonymní řekl(a)...

Ale neříkejte, že to byl jediný její požadavek! Všichni přece máme radši optimisty než pesimisty, a umim-řídit-auto-a-sám-jsem-si-na-něj-vydělal-a-ještě-ti-spoustu-prachů-dám, než jsem-chudý-a-radši-ti-při-jízdě-budu-čumět-do-rozkroku-slint-a-riskuju-že-se-vybouráme-a-při-tom-umřeme. Jasný, ne?

Markus řekl(a)...

Já jen říkám, že tohle byla holka, která není blbá a přesto jí dokáže na chlapovi fasicnovat uplně blbá věc. nechci to nějak paušalizovat, dámy, ale podle mě v tom jedete všechny stejně!

Enykl řekl(a)...

Já bych teda radši toho neurochirurga.

Anonymní řekl(a)...

Enykl, nikdy jsi nebyla zaujatá rukama na volantu a řidičem, který byl strašně sexy? ;) An.

Markus řekl(a)...

en: bál jsem se, že to řeneš. Pravý upocený chlapi už ženským holt nevoněj.

Word-slinger řekl(a)...

Je pravda, že upocený chlapi nevoní (muj muž má 5x do týdne fotbal, tak vim o čem mluvim), ale když pak vyleze ze sprchy tak je neuvěřitelně sexy..takže ty propocený trika nejsou zas tak špatný..

Markus řekl(a)...

No jo, ale pořád je v tom chémie, gely, mejdla, který clapský pot nikdy nenahradí!