sobota 22. listopadu 2008

O chutích romantiků

Jeden z mých kamarádů, jehož jménem ani přezdívkou tady nebudu veřejně masturbovat, abych mu nezkazil život, mi dneska ve slabé chvilce řekl, že se ocitl v situaci, o které sní všichni muži každý den minimálně dvakrát.

Kamarád, říkejme mu K. už pro jeho velký nezájem o Kafku, mě totiž vezl autem z města, kde kurvy dávají dobrou noc a lolitky zas dobré ráno (Praha) do metropole, ve které dávají všechny lolitky (Tábor). Už při vstupu do vozu jsem si nebyl jistý, jestli jsem náhodou nezabloudil do hospody, protože to v jeho zánovní káře vonělo jako v hospodě U krvavý dásně při zavíračce. "Moc jsem toho nenaspal, mám v puse asi tři žvejkačky a je mi blbě, nasedej," přivítal mě pozdravem, který si teď říkají chlapi místo staromódního Ahoj, Nazdar nebo Pochválenbuďrosenberg.

Abysme si zkrátili jízdu smykem po čerstvě zasněžené D1, začali jsme se bavit o Chromatické fantazii a fuze od J. S. Bacha, ale asi po třech vteřinách jsme se dostali na téma ženy všech věkových kategorií a tělesných proporcí. K. je člověk, jehož testosteron dosahuje stejně vysokých hodnot jako každoroční jackpot Sportky, ale v poslední době nemohl o slušné děvče se solidním věnem vůbec zavadit.

Změny ale přicházejí rychle a znenadání jako kapavka, takže K. je najednou v situaci, kdy se musí rozhodnout mezi dvěma rodičkami - přičemž s jednou zatím nechce chodit, protože spolu pracují. "Ale šéf ji chce vyhodit, takže to za pár týdnů bude aktuální." A se druhou bude zřejmě sdílet chýši kdesi v Praze. Čekal jsem, že se pustíme do filozofické debaty o polygamii, mormonech a cizoložství, ale K. je člověk pragmatický a s naprosto klidným, alkoholem provoněným hlasem pravil: "Budu s ní spát v jednom pokoji, takže je asi jasný, jak to dopadne. Příjdu domu z hospody unavenej a budu potřebovat na dobrou noc rozmasírovat ztuhlý svaly..." Tomu říkám vyřešit Sophiinu volbu jako echt gentleman.

A tady přichází část, kdy se sluší se čtenáři rozloučit a popřát K., ať si dobře vybere, protože jak ukázal, táborští chlapci jsou tvorové skrz na skrz prolezlí romantikou.

6 komentářů:

Word-slinger řekl(a)...

Myslim, že všude je to stejný - Praha, Tábor..to je fuk. Celá ČR je prolezlá romantikou jako tvoje gelový terárium mravencema..

Markus řekl(a)...

leč mravenci už nejsou co bejvali. nějak se jim gel přežral a terárium zeje prázdnotou...Aspoň že zbyli ti Roman Tici.

Word-slinger řekl(a)...

Kamarád si stěžoval, nebo proč ta změna titulku?:))

Markus řekl(a)...

Řikejme tomu jen redakční úprava, neboli cenzura na přání:)

Word-slinger řekl(a)...

V tom případě bys musel zredukovat víc článků na blogu:))To jméno se tu vyskytuje dost často, co si pamatuju...

Markus řekl(a)...

pššššt;)