čtvrtek 13. listopadu 2008

Být či nebít prase?

Tušil jsem, že návštěva Belfastu bude mít dohru. Od pondělka ležím v posteli - a ne ze snahy zlomit rekord v počtu orgasmů a přečtených knih za jeden týden. Mám mužskou smrtelnou nemoc na sedm písmen a kapavka to není. Ano, rýmička a k tomu kašlíček a bolení v krčíčku a teplůtka. Není nic horšího, než když máte možnost dívat se celý den na porno, ale nemáte na to ani pomyšlení.

Úplně se mi z chřipky zatemnil mozek. Začal jsem mluvit jako pětiletý dítě, takže si chodím do obchůdku kupovat rohlíčky a platím penízkama. Pak přijdu domů, uvařím si čajíček s medíčkem, zpapám prášíčky, pustím si pohádku a vlezu si pod peřinku. Tam si změřím teplůtku a zpapám další prášíček a pak hajinkám. Nad ránem se vzbudím opocenej jako Sláveček Jandáků po jednání ve Sněmovně a celej proces se odehrává znovu.

Připadám si jako ve filmu Na Hromnice o den více, akorát že tam Bill Murray balil celou dobu jednu ženskou, a jediný, co já za týden sbalil byl igelitovej sáček od koše. Snažil jsem se najít uklidnění u kamarádů, ale jeden mi místo útěchy jen řekl, že na každou svini se vaří voda. No, je fakt, že rychlovarná konvice jede skoro nonstop. Jen doufám, že z toho neumřu. To bych se pak musel znovu narodit a to už bych nepřežil. Adios.

6 komentářů:

Enykl řekl(a)...

Taky na mě něco leze. Snad to nemá spojitost ....

Markus řekl(a)...

Ze mě to už začíná lízt, a spojitost bych v tomhle teda moc nehledal. i když jeden nikdo neví:)

Word-slinger řekl(a)...

Věřim, že přežiješ..chlapi vždycky přehánějí..:))

Markus řekl(a)...

ale já fakt umírám, no vážně:))

komankova řekl(a)...

hm, dlouho sem nepsala nekrolog

Markus řekl(a)...

mám pro tebe smutnou zprávu, můj stav se lepší!