pátek 10. října 2008

Jak se milovat s ošklivkou a neunavit se

Knihy, ty stovky stránek posázených literami, které mezi sebou kopulují jako dvě vykastrovaná morčátka...
Knihy, jejichž hřbet snese víc než záda zdatné stařeny...
Knihy, ta inspirační žumpa plná fekálních slov a vznešených vět...

atakdále

Přichází ta pamětná chvíle, kdy jsem dočetl další knihu, o které mohu s teplem mezi nohama prohlásit, že má kurva koule. Jmenuje se velmi poeticky a rád ji doporučím všem bejvalým, současným i budoucím producentkám estrogenu - Jak se milovat s černochem a neunavit se. Autor: Dany Laferriére.

Jedná se o novodobou variaci na cestopisný dokument z jednoho bytu, který je metaforou na skomírající svět 80. let. Kromě řady metafyzických úvah, glos, obsáhlých studií o genetické výbavě černochů zvaných Afroameričané je v jedné kapitole velmi romanticky vykreslen důvod, proč by muži měli chtít souložit jen s ženami, jejichž obličej a tělo rajcují maximálně de Sada nebo Goyu.

"Nikdy ses nemiloval s tlustou ošklivou holkou, trošku přiblblou a plnou komplexů? To je extáze! Furt ti šeptá do ucha, jak jsi úžasnej, kdežto když se miluješ s nějakou její kámoškou z Brooke Shieldu, očekává komplimenty, řekni mi něco, řekni mi něco, pořád to jejich "řekni mi něco", a přitom to prostě znamená "chci komplimenty". Musíš sám objevit její vzrušivá místa, její náměty pro hovor, její horoskop. A ošklivka si mezitím užívá. Nestává se jí to totiž každý den. A proto si chce užít naplno. A říká si o to ještě a ještě. A to je opravdová píchačka, to ostatní je představení, módní přehlídka, masturbace na krásným obrázku z časopisu Vogue."

Tak pánové, fuck off fifleny ťapající na podpatcích a vzhůru na filozofické fakulty, do skladů Tesca a OBI, punkových klubů a nebo do kamkoliv do Německa. Nymfy čekají...

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Hodne dobry clanek. :-)