středa 1. října 2008

Mýdlo ve sprše není sexuální symbol

Dneska ráno jsem šel poprvé do školy s vědomím, že jsem mazák. To znamená, že mě čekají státnice, diplomka a jiné příjemné věci, ale nese to s sebou i spoustu nepříjemností. Třeba očumovat prvačky s neblahým tušením, že s nimi nebudu moct prožívat jejich studijní zdary i nezdary. Nebudou mi moct plakat na ramenu, že si tu trojku ze zkoušky nezasloužily. A já je nebudu moct uklidňovat, že ty jejich trojky jsou ve skutečnosti daleko lepší než moje jedničky v indexu (pozor, tato věta obsahuje dvojsmysl a sexuální narážku).

Dneska ráno jsem šel poprvé do školy a uzřel jsme dívky usilující o dosažení středoškolského vzdělání. Prostě lolitky. Postávaly u křižovatky, kouřily cigarety, mluvily hůř než pornoherci a vypadaly kurevsky dobře. Díval jsem se na ně s neblahým tušením a okamžitě jsem porozuměl těm desítkám chlapů, kteří teď posedávají ve vězení za sexuální zneužití mladistvích a s obavami se jednou týdně shýbají ve sprše pro tekuté mýdlo.

Nechci, aby to vyznělo, že se ve sprše rád ohýbám pro tekuté předměty a při tom si představuju, jak mi sprostě nadává nezletilá učnice. Jen jsem chtěl poukázat na jeden nebezpečný fenomén, kterým jsou pro dospělé muže dospívající slečny.

Žádné komentáře: