čtvrtek 16. října 2008

Drobky od chleba můžou způsobit rozvod!

Když vám holka začne vyčítat, že jí drobíte šumavský chleba na její pohovku, je čas přehodnotit postoje. Asi stejně jako když vám šestadvacetiletá kamarádka prozradí u ranní kávy, že porodit děti do současnýho světa je projev sobectví. Lidí je jako sraček, i když vhodnější je tvrdit, že lidí je jako mrdky, tedy sakra hodně. V dnešní době, kdy se i masturbace chápe jako výraz největšího sobectví, je vůbec zázrak, že dokáže někdo takhle levičácky smýšlet. Potlačit ten biologický pud, stáhnout rodidla, nechat si odsát progesteron a hrdě hlásit, že takhle se chová mladá a ambciózní žena.

Horší je, když mladá ambiciózní žena začne vyčítat chlapům, že se díky jejich neutuchající snaze uspokojit poptávku zvyšuje počet rozvodů. To pak mladý a ambiciózní chlapec dopije kávu, vysmrká se, vyndá ruce z kapes, stříkne si ústní vodu do pusy, srovná si v hlavě bonmoty a začne hlubokým hlasem vysvětlovat, že muži byli svině vodjkaživa. Vždycky chlastali a kurvili se a to vše za tiché / hlučné (záleží na rodině) tolerance ženy. Svět byl krásným místem, kde se mužské plemeno prošukoválo orgasmus za orgasmem, století za stoletím až do dneška, kdy se to celý tak nějak posralo.

Nezdražilo se pivo ani cena prostitutek, jen v ženách se vzbouřil ten předivný pud, který dostal název emancipace. A slečnám najednou začalo vadit, že se muži kurví se slečnami a skončila velká koalice, resp. vláda jedné strany za tiché tolerance opozice. Za zvýšení rozvodovosti tedy nemůžou chlapi, ti prostí tvorové ronící jen slzy a sperma, ale uvědomělé ženy. Dámy, měly byste se nad sebou vážně zamyslet.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ne, zlato, daleko horší je, když tvůj kluk hodlá přehodnocovat postoje poté, co mu řekneš, ať nedrobí na pohovku..

Markus řekl(a)...

Sakra, odkdy čteš můj blog, zlato?:) jsem zastáncem toho, že co si nadrobím, to si taky sním...

Anonymní řekl(a)...

tak to si buď jist :)