pátek 13. března 2009

Urologický čaj vám najde partnera!

Na vztazích mezi mužem a ženou mě nikdy nepřestávají překvapovat důvody, kvůli kterým se dotyčná dvojice rozhodne sdílet spolu víc než jen společný záchod. Ti méně nápadití si vybírají partnery podle horoskopu, jiní si vyrobí panenku voodoo a na místo hlavy přilepí fotku své milované a pak ji celou noc píchají - jehlou samozřejmě.

Jsou mezi námi tací, například já, kteří si vyberou široko daleko tu nejkrásnější, nejchytřejší a nejpůvabnější osobu, takže tomu zbytku nezbývá nic jiného, než jen smutně koukat a vymýšlet další způsoby, jak zjistit, jestli neexistuje aspoň šedivý odstín té, která sdílí toaletní mísu s někým jiným.

A protože lidský druh je ve své podstatě strašně zvrhlej, pátrací způsoby jsou někdy stejně sofistikované jako otázky Václava Moravce po vydatné babiččině sekané. Jeden z děsivých příkladů, kterak si sehnat partnera a způsobit mu psychickou újmu na celý život, mi nedávno řekla kamarádka. Svěřila se mi, že jeden její známý si vybírá holky podobně jako pes. Nejdřív si samičku fenečku hezky očuchá, pak kolem ní chvíli běhá a vrtí "ocasem", čas od čas zaštěká a nakonec si svoje budoucí teritorium označkuje - prostě a jednoduše dotyčnou dámu pochčije jako patník.

Ano, chlapec má lehkou úchylku. Zařadil bych ji do kategorie "když musíš, tak musíš". Podobný způsob praktikuje už delší dobu a jak už to u géniů bývá, začátky byly hodně těžké. Ale když ho miluješ, není co řešit. Takže dámy, jestli vás někdy někde někdo úžasný sbalí a vy se ve tři ráno vzbudíte v jeho posteli celá mokrá a nebude to vzrušením, vzpomeňte si na má slova a buďte k dotyčnému hodná, protože vám právě vyznal svou lásku!

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

aha, tak to jsem jeste nikdy nebyla vyznana laskou :-))) diky bohu :-P

Markus řekl(a)...

Škoda, žes nikdy nebyla potřísněná láskou, dozajista o hodně přicházíš :-)

Anonymní řekl(a)...

hihi - potrisnena laskou jooooo.... ale vyznana laskou ne :-P

Anonymní řekl(a)...

Tedy nevím, ale není lepší to praktikovat ve sprše? v posteli se mi to jaksi ekluje kvůli matracím :o))) ale možná jsem moc přízemní. Inka

Markus řekl(a)...

"Lásce" se meze nekladou, praktikujte všude.