neděle 1. března 2009

Střííííííkej

Snažím se, aby úroveň tohoto blogu vůbec nějakou úroveň měla, ale když se dočtu, že londýnský kadeřnický salon nabízí za lidových 1400 Kč speciální vlasovou kúru, nemůžu si pomoct.

Britské paničky tam mají jedinečnou možnost nechat si za 55 liber rozetřít sperma od býka plemene Aberdeen Angus do svých mastných vlasů. Sice mi uniká prostředek, kterým si dotyčné mohou ověřit, že ta životadárná látka opravdu pochází z útrob vznešeného bejka a ne od polských brigádníků, ale důležitější je zřejmě ten pocit.

Takže pokud nemáte po ruce nějaké zvíře a došel vám šampón, řekněte svému kamarádovi, protože letos poletí ve vlasech sperma. Teda spíš poteče...

13 komentářů:

Nora Králičí řekl(a)...

Fuj. Nelepí to?
PS: přečti si jenom názvy posledních několika článků... ,o)

Markus řekl(a)...

Myslím, že to je právě ten účel - má to lepit... :-)

Nora Králičí řekl(a)...

Já pořád nemůžu zapomenout na zpověď jednoho nyní už exbloggera o jeho spermatu na přítelčininých džínách a o tom, že už to nikdy nesundali dolů... a pak si ještě říkám... co když se to těm dámám dostane do oka? (máš zkušenost?,o)

Anonymní řekl(a)...

jeden bývalý kdysi místo mého bříška postříkal nový povlak na peřinu a ono to vyžralo barvu :o)) Nevím co den před tím jedl nebo prohnal nosem, ale každopádně mě tenkrát napadlo, že by to mohlo bělit zuby. Hm... vlasy mě nenapadly. Inka

Enykl řekl(a)...

Je jasné, že býk bude muset být přítomen při aktu přímo v salónu, jinak nikdo neuvěří, že je to opravdu avizovaná látka.

Anonymní řekl(a)...

Na TV Stream inseminátor říkal, že jednou zahříval zmraženou zkumavku s býčím spermatem v puse a ona praskla.. a bylo to sladké.
Tudíž dámy mohou celkem snadno zjistit, čí ten balzám je. (Počítám s tím, že polský brigádník nemá často na ananas.) An.

Marťas z KáHá řekl(a)...

eeeeh .. fuj .. atd :D

Markus řekl(a)...

Nora: do oka? Pálí to a chce to vypláchnout hned vodou, jinak ti to vyleptá oko a začne se ti to prožírat až do mozku :-)

Inka: dobrej postřeh, já už dva roky za pastu neplatím... ;)

Markus řekl(a)...

An.: jedná se o luxusní salon a součástí smlouvy podle mě bude i nadměrná konzumace ananasu.

Anonymní řekl(a)...

Tak to mám vážně štěstí, protože v tom kraji, kde chovaj tyhle zázračný býky zrovna už nějakou dobu přebývám ... ten Aberdeen se nezdá a já si říkala, že ty ženský tady maj ty vlasy ňáký divný.

Anonymní řekl(a)...

Fcuking hell, clovek se uplne boji co bude priste

Markus řekl(a)...

queen: ok, jedna záhad vyřešena. co dalšího ti na britkách připadá divný?

Anonymní řekl(a)...

Markus, vsechno. Nemam je rada. Naivne sem si myslela, ze to tu bude plny holek ala Gwyneth Paltrow nebo Dido neboli "ach boze sem tam krehka a potrebuji, abys me ochranoval" OMYL. Tlusty sou a NEUMEJ se oblikat, chodit opily v megatonaznich podpatcich,udrzet svoje pozadi pod sukni, to same plati o poprsi. Ty posledni dve veci se ti myslim budou zamlouvat, stejne jako to ze se nechaj vohnout uz po par drincich. Jenze jsou jedna jako druha a jeste sem tu nepotkala cecha, kterymu by se Britky jako takovy libily. Takze az budes poradat dalsi exkurzi do zahranici, Britanii dej na jedno s poslednich mist. Bridget Jones je sice hrdnika, ale uprimne, kdo by ji chtel?