pondělí 30. března 2009

Kterak láska měla žaludkem projít

Svého času jsem v mladické nerozvážnosti navštěvoval jistý ústav, ve kterém se stoprocentně dostanete lidem pod kůži. Tím nechci říct, že by se mi pitvy líbily. Jedná se totiž o velmi inspirativní prostředí, ve kterém se kromě rozřezávání lidí, zkoumání dutiny břišní a posmrtné stimulaci pohlavních orgánů odehrává i spousta jiných, daleko smutnějších historek.

Jednu z nich mi vyprávěla v opilecké rozvážnosti kamarádka. Její chlapec se na medicínské praxi setkal na ambulanci se zajímavým úrazem - na pohotovost přišli v podvečerních hodinách muž a žena. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby dotyčná neměla půlku obličeje od krve a modřin. Případ jako pro Columba se z toho stal až tehdy, kdy se muž svěřil s tím, že má svého velikána pokousaného, jako by si před spaním hrál nahej s rotvajlerem.

Zkuste chvíli hádat, co se stalo. Jestli vás napadlo, že muž fackoval svým penisem manželku kvůli správnému prokrvení kůže, jste na omylu.
Blížil se totiž čas večeře a muž chtěl své drahé udělat radost. A protože láska prochází žaludkem, rozhodl se, že udělá palačinky. Jenže znáte to. Stojíte v trenkách u sporáku, máslo se pomaaaaaaaaaalu rozpouští, vteřinovka na hodinkách se skoro nehýbe a celkově si připadáte, jako byste se zasekli v bullet-timeu.

Štěstí, že máte šikovnou ženu, která vytuší, kdy se sluší potěšit svého muže. A jak se tak kouřilo ze sporáku a pánve, začalo se kouřit i před sporákem. Mužská pánev začínala být rozpálená stejně jako máslo na pánvičce - mohlo se začít palačinkovat.

Po minutě byla jedna polovina (palačinky) hotová a muž, zcela zbaven v ten moment smyslů, hodlal své ženě předvést své kulinářské umění a palačinku chtěl obrátit ve vzduchu. Avšak jak se tak třepotala a různě kroutila a pomalu padala, pánev zůstala mimo dráhu letu a těsto skončilo na právě se zakuckávající ženě.

Následovala reakce na akci - spálená hlava, křeč v puse, zuby, penis, bolest, leknutí, máchnutí pánví, hlava, dutý zvuk, křik, krev, ticho, ambulance, obvaz, hlad. Takže poučení závěrem - nekuřte při vaření, škodí to zdraví.

9 komentářů:

Lenka řekl(a)...

Vždycky mě napadne, co všechno se může stát, když něco podobného začnu dělat v kuchyni. No...zatím se nestalo nic. Pro příště si to po přečtení tohohle možná i rozmyslím...

Blondýna řekl(a)...

ja myslim ze jde o multitaskovovost a koureni (nejen) u sporaku muzu jen doporucit... muj muz by mi dal za pravdu .-D

Markus řekl(a)...

blondýna: a zatím teda bez úrazu? Blahopřeju! ;)

Markus řekl(a)...

Lenka: Ber si příklad ze své kolegyně, nic není nemožné!

Blondýna řekl(a)...

bez urazu. naopak... bylo to prijato s velkym potesenim. to je pak radost to delat, kdyz je pak videt spokojenost na druhe strane :-)

Markus řekl(a)...

Není nad to, když to jde práce pěkně od pusy!

Nora Králičí řekl(a)...

fuj

Nora Králičí řekl(a)...

fuj

Markus řekl(a)...

Nora, co se ti zase nelíbí?