čtvrtek 7. ledna 2010

Pod úroveň na úrovni

"Moje vagína je jako obchoďák. Čistá a spolehlivá. A zavřená o Vánocích." (30 Rock)

A to mám na zkouškovém nejradši. Semestr co semestr, zkouškové co zkouškové, státnice co státnice se objeví novej sitcom, kterým si člověk může proložit biflování o politické ekonomii mezinárodních vztahů, práci a cestu do hlubin jazyka českého.

Vyplňovat si půlhodinové přestávky sledováním pokleslé misogynské pornografie, kde jsou ženy zotročovány dominantnímu muži a jejich přerostlými penisy, je pod úroveň. Není sice od věci se o té pod úrovni každej den přesvědčit, ale i ta pod úroveň se dá dělat na úrovni.

A to si zřejmě řekl Lars von Trier. Jeho Antikrist je v té záplavě báječných modrých maníků na létajících strojích osvěžující naturalistickou sondou pro začínající lékaře, kteří by se rádi naučili, jak ženě správně amputovat knoflík na spouštění orgasmu bez použití chirurgických nástrojů a narkózy.

Svým způsobem mi to připomnělo Válku Roseových po seversku. A i když mám pro Šarlotku Gainsbourg slabost, tak ve filmu ukáže i věci, po kterých i mírně vyšinutý muž zrovna dvakrát netouží (možná se najde někdo, koho rajcuje nechat si přišroubovat kotoučovou brusku do lýtka). Na druhou stranu, kdo by si nepřál, aby jeho žena běhala nahá po lese, řvala jak na lesy a pak v těch lesích klesla k největšímu stromu a jala se masturbovat. Inu, já tedy ano.

6 komentářů:

Nora Králičí řekl(a)...

Obdivuji tě. Já si dám Antikrista radši až po zkouškovém.

Markus řekl(a)...

radím co nejdřív, dost tě to nakopne .nutno ale kombinovat s red bullem a litrama koly a kafem. pak to možná ale asi nebude tím filem, ale to je fuk

Marťas z KáHá řekl(a)...

hele zkus i serialy skins a misfits .. taky hodne dobry ;) hlavne misfits ..

Markus řekl(a)...

misfits už mám první řadu celou za sebou :)

Markus řekl(a)...

a ještě odporučím na Modern Family s Edem "elem bundou" O´Neillem v roli dědka, kterej je ženatej s o dvacet let mladší kolumbijskou sexbombou a má syna homosexuála, kterej adoptoval dítě z vietnamu :)

Marťas z KáHá řekl(a)...

jj to modern family sem nedavno sosnul taky a dle prvnich dilu to vypadalo taky dobry :)

a vyslovene lahudka pro tebe bude urcite novy serial spartacus

http://www.w-blog.cz/mate-radi-300-spartacus-blood-and-sand-budete-milovat

kdyz se zrovna hlava nehlava nemlatej tak tam litaj nahy zensky :) na uloz.to jsou prvni dva dily ke stazeni :)

jinak na novy misfits se tesim jak malej, prvni rada byla hodne dobra :)