pátek 29. ledna 2010

Pára a paradox

Je to jako hádanka - teče z vás pot, ale únava to není. Bublá vám krev v žilách, ale kontaktní čočky se neroztékají. Jste heterosexuál, ale pohled na obnažený klín vyholený do rovnoramenného trojúhelníku vás nechává i při 90° C chladným.

Sauna je totiž paradox.

Zatímco v šatně si s ostatními samci poměřujete velikost rozmnožovacího ústrojí, tak když vejdete do místnosti vykládané dřevem, kde se v rohu krčí Vietnamec a plechová kamna, veškeré maskulinní neshody jdou stranou. Uzříte, jak samec A drbe samci B záda, přestože ho velikost penisu k podobnému úkonu indisponuje.

Samec C nezávazně konverzuje se samcem D, který jen ztěžka oddychuje a zvládá pouze přikyvovat. Pozornost samců vždy upoutá přítomnost samice, která na sobě nedává znát rozpaky a svoji emancipaci projevuje odložením prostěradla. S ledovým klidem si lehne a všichni samci začínají počítat vyskakující kapičky potu na jejích stehnech. Na kráse samičky nezáleží, vysoká teplota působí opojně jako alkohol.

Občas přijde do dřevěné místnosti samec E se samičkou, čímž si získá u ostatních samců obdiv. Samičku drbe na zádech, taktně míjí intimní části a konverzuje o nekonfliktních tématech. Občas jí promne prsa, ale jen aby se dobře prokrvovala. Někteří samci se nenechají přítomností samičky rozhodit a rozprávějí se fotbalu a pornografii. Jiní se naopak snaží se samcem E zavést rozhovor a ohrozit tak jeho exkluzivní postavení u samičky.

Pomocí životních mouder, hospodské filozofie a estrádních anekdot uvolňují sexuální napětí a často bědují nad údělem, který jim přichystal život. Se smutnýma očima pozorují o dvě generace mladší pár, rejžákem si drbou záda a stírají si mokrou rukou pot z čela.

Když nastane fáze odchodu, polichotí samci E, jakou krásnou družku se mu podařilo ulovit. Obdivují její tělo, vlasy, kůži. Sami si pak postesknou, jak se na jejich osobním životě podepsal krvavým písmem bolševik, když jim na národním výboru přiřazoval manželky stejně jako škodovky. Kolem svěšeného zadku si pak omotají prostěradlo, rozloučí se a rozběhnou se do ledové řeky, aby ze sebe všechnu tu špínu smyli.

4 komentáře:

Nora Králičí řekl(a)...

jednomu by se skoro chtělo tam bejt s váma, samcema... kamto chodíš?

Markus řekl(a)...

kousek za Prahou, asi tak 88 km... jednou tě tam vezmu

Nora Králičí řekl(a)...

Pokud mluvíš o Táboře, tak blízko toho mám svého Francouze, a je nám tady docela zima ,o(

... bo řekl(a)...

V Táboře máte takovou pěknou svlíkací tradici.
Zakládajícím členům bylo nakonec taky docela horko ...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Adamité