pátek 15. ledna 2010

Hledám muže: Zn. je mi 13, ale jsem sqělá kámoshka

Raná puberta je zlá věc. Rostou vám prsy, uhři a pubické ochlupení, těm testosteronově šťastnějším i vous či chmýří. Chlapec je považován za veřejného nepřítele č.1 a je fuk, jestli vypadá jako Vincent Cassel. Dívky jsou vyhihňané pucmoly a jejich přínos světu a společnosti spatřujete jen na stránkách www.freevideo.cz. Svět je kruté místo plné hip hopu, mongoloidních rodičů a fellů z hoodu, se kterejma čilujete na streetu a hrajete si na gangstry, ale nedokážete zabít ani nudu.

A váš "sqělý" život by šel dál, kdyby za vámi nepřišel mladý producent a nenabídl vám pozlátko, videoklip a bednu rychlých špuntů. Vy jste mladá, vaše dvě kamarádky taky, občanka v nedohlednu, tak na nabídku kývnete. A jste hrdinkou navzdory osudu, proti své vůli. A řekněte mi jedno: kdopak to z vás to ocení???

5 komentářů:

Kate řekl(a)...

Puberta je dočasná nemoc a určitě nejtrapnější období, se kterým se musímě vypořádat.
Vidím, že tohle oduševnělé video se šíří všemi směry a já být jimi, tak po procitnutí emigruju sakra daleko.

Nora Králičí řekl(a)...

Holky mají do procitnutí ale ještě daleko... ,o)

Enykl řekl(a)...

Neříkej, Markusi, že kdyby tebe jako patnáctiletou dívku oslovili, tak bys do toho nešel! :)
Nějak mi uniká, pro jakou cílovou skupinu to je. Příjde mi, že dnešní patnáctitelé už "holčičkou být přestaly" dávno a řeší jiné věc než jídlovou válku a gelové nehty...

Markus řekl(a)...

doufám, že ještě dlouho neprocitnou!

představa mě jako patnáctileté dívky, co zrovna dostala občanku? Hmm, asi bych dělala jiné věci, než točila videoklipy. tedy hudební.

Blondyna řekl(a)...

puberta se proste musi prezit..