středa 9. prosince 2009

Růžové ponožky zkazí celou psychoanalýzu

Až si budete v Olomouci objednávat svařák, nezapomeňte, že jiný kraj, jiný chlast - dostanete ho totiž se slivovicí. A když pak ve stavu hluboké opilosti potkáte na baru černovlasou psycholožku, která je dokonce větší než vaše ego, nebuďte překvapení, když si sundá boty a bude po vás vyžadovat to samé. Je to údajně místní tradice. Tak jako se dřív vítalo chlebem, solí a úplatkem, tak v Olomouci si dívky sundávají před mládencem boty (ano, skutečně jenom boty).

I když se cizím kulturním vlivům bráním stejně usilovně jako Kája Gott slavíkům, určitě to v nějaké pražské hospodě vyzkouším. Slečno, máte krásné oči, mohla byste se zout?
Vtip a úspěch tohohle triku samozřejmě závisí na tom, jestli máte kotníčkové ponožky s vlastním monogramem, bez díry na palci a v jiné barvě než světle růžové. Pokud ne, tak už vás nezachrání ani to, že umíte zpaměti recitovat nikdy nevydané básně Magora Jirouse, přezpívat od první do poslední písničky chystané album Radiohead anebo machrovat, že máte společnou fotku s Cimrmanem.

Takže nezapomeňte - do Olomouce jen s hedvábnými ponožkami v barvě vašich očí.

6 komentářů:

Enykl řekl(a)...

Je to jako nechat si nakreslit karikaturu. Člověk ví, že má křivé zuby, dvě brady a pihy, přesto si nechá namalovat karikaturu a i když se jí zasměje, urazí ho to.... Takhle jsem čekala na tenhle článek. a ejhle: černovlasá psycholožka s pěknýma očima... děkuju! :)

Nora Králičí řekl(a)...

Že já kráva jsem do tý Olomouce nešla studovat...

Markus řekl(a)...

Nora: aby ses mohla zouvat před cizími muži? tss

Nora Králičí řekl(a)...

Mně nohy nesmrdí!!!

Markus řekl(a)...

tak to bys v olomouci neobstála, čím větší smrad, tím větší dojem (hodnota smradu je 1 syreček)

Enykl řekl(a)...

Přesně tak, pokud po zutí tvých bot zůstane víc jak půlku osazenstva hospody vevnitř, jsi nula!