úterý 1. září 2009

Rozmarné léto s agentem Mulderem

Mexická chřipka je přežitek, teď letí chřipka jihoafrická.

Přiznám se bez zbytečného bičování, svazování, polévání horkým voskem a kapalným dusíkem - v tom bordelu jsme byli dva a ten druhej nebylo moje schizofrenní ego. A oba jsme nemocní. Oba máme teplůtky. Oba jsme se bavili s černoškama. Oba jsme jim nekoupili pití. Oba jsme s nima neměli nic, natož nějaký ty sexy. Oba jsme teď trestáni.

Nevystvětlitelný jev, z něhož by se Mulderovi postavily nejen chlupy, chtělo by se říct, nebo snad jen neuvěřitelná shoda náhod?! Těžko říct. Jen tak sedím na nemocenském lůžku táborské terasy, pichlavé slunce mi prohřívá vápenatou kůži a sklenicí vychlazené kofoly si chladím bolavý krk. Nad hlavou mi už podruhé za den proletěly vojenské stíhačky, leguán se volně pase na teresa a vyhřívá se na dlažbě jako nějaká štětka; slovo idyla jako by dostalo najednou nový význam.

A jak je venku tak krásně, tak člověk přemýšlí neustále nad tím, co bylo a mohl bejt a co je a co není a v hlavě to má, jako by mu tam někdo rozsypal puzzle a nedal mu návod na složení...

Občas bych si přál být tím leguánem a vyhřívat se na horké dlažbě, mít delší ocas než tělo, v hlavě prázdno, v břiše plno a mít jediný problém - kde se dneska vyseru a co dostanu nažrat.

13 komentářů:

miloSKo řekl(a)...

Jj, to by som bral tiež. Hlavne dnes keď sa zrazu od zákazníka rozhodli, že majú 10 nových požiadavkov a každý z nich má prioritu 1...

Markus řekl(a)...

znám jednoho šílenýho genetickýho vědce z Uzbekistánu, myslím, že má ve svém skladu docela zajímavé sérum, které by na nás mohl testovat... šance na úspěšnou přeměnu je asi 11 %, ale kdyby to vyšlo, hmm!

Blondyna řekl(a)...

ok. 11% beru...

dneska me serou vsichni

Markus řekl(a)...

oka,jdu mu napsat, ať pošle souřadnice. Mám vyhlídnutý super terárium, snad nás nenaklonuje jako 3 samečky, bo bysme si tam dali pekně do čuni

Blondyna řekl(a)...

nene - ja chci bejt samickaaaaa. na nekolikanasobne orgasmy se rychle zvyka - vime?

Markus řekl(a)...

no, ale připrav se, že ti s MiloSKem dáme v teráriu pěkně zabrat :)

miloSKo řekl(a)...

Jj, to už budeš kričať, že to máme zastaviť :-D
Keď ovšem leguány dokážu kričať...

Blondyna řekl(a)...

no... myslim, ze nemate ani jeden zkusenost s nymfomanickou leguankou... ze? :-))

Markus řekl(a)...

a já myslím, že ty nemáš zkušenost se tvorem, jehož oceas je 2x delší než tělo :)

Bohdan řekl(a)...

Ha silne reci .. poznam .. ale musim dat za pravdu Blondynce ... :)

Nora Králičí řekl(a)...

po přečtení komantářů výše jsem se rozhodla, že ke článku nemám co říci,o(

Markus řekl(a)...

škoda, mohlas být s námi v teráriu

Blondyna řekl(a)...

Bohdan: dekuji :-*
Markus: ja myslim, ze nemas zkusenosti s tvorem, ktery mysli na sex vickrat nez na dychani... ;-) (ps vickat nez muj muz a to uz je co rict.)