pátek 11. září 2009

Muž v říji s černochem ve vězení

Se strachem se má bojovat. Postavit se mu čelem.
Když se někdo bojí alkoholu, měl by vypít flašku vodky na ex.
Když má někdo strach ze sexu, měl by si pustit porno.
Když má někdo strach z výšek a lítání, měl by skočit padákem.
Když se někdo bojí české pop music, měl by zajít na koncert Michala Davida.

A protože mám od jisté doby problémy se zvířaty, zašel jsem si do zoo. S kamarádkou jsme chodili po pavilónech, kolem hlavy mi létali netopýři a ona celá rozjuchaná plánovala, že si musím pohladit kozy. Zvířata samozřejmě.

Nakonec mě nejvíc dojaly lamy. A to pro svůj způsob boje o dominanci ve skupině. Dva samci se proti sobě postaví čelem a v první fází souboje po sobě začnou plivat. A jsou to takoví frajeři, že se trefí i na vzdálenost tří metrů. Když jsem pak pobíhal kolem kamarádky, plival a říkal, že jsem lama, nechápavě kroutila hlavou jako leguán kubánský (zoologický humor).

Procházka po zoo se samozřejmě neobešla bez filozofických debat, ze kterých by se ze Senecova popela zaprášilo radostí - z kamarádky vypadlo, že když jde večer na skleničku, jede nazpátek autem. Jednou jela tak, že ani neví, jak dojela. Řekl jsem, že ji brzo zavřou do vězení s tlustou ženskou, co ji bude nutit k obskurním sexuálním praktikám, které provozují například mufloni. Kamarádka se jen usmála a řekla, že by jí to ani nevadilo. "To je snad jediná výhoda nebejt v dnešním světě chlap - když tě zavřou do vězení."

No a aby těch zvířat nebylo málo, šel jsem večer do kina na Muže v říji, kde se pila slivovice a vábili jeleni, večer se zlil Kozlem jako prase a ráno měl opici jako krávu.

5 komentářů:

Kate řekl(a)...

A strach zažehnán? (Nebo alergie?)

Markus řekl(a)...

lepší se to, ale pořád to má svoj mouchy

Nora Králičí řekl(a)...

Mně dnes u skleničky typicky českého moku Anča Novinářka vyprávěla o tom, že se těďka na Slovensku řeší, jak mohl ten had ušťknout oho muže z toalety a co se mu honilo hlavou. Jestli se mu honilo (tomu hadovi), že ten muž má taky hada, a proto ho kousl, nebo jestli to bylo proto, že ho ten had napadl první.

Hodně štěstí při terapii!

Enykl řekl(a)...

néé, veselý komentář o tom, že ses měl zlít jako parse a mít opici jak krávu jsem chtěla napsat pod článek. A ty, nejenžes mi ho vzal z úst dřív než jsem ho vymyslela, ještě jsi mu dodal nový rozměr Kozlem... pfff.

Markus řekl(a)...

takovej sem už já...