sobota 19. září 2009

Když je v sauně abnormální hic

Zdálo se mi, že jsem německý voják za druhé světové války a židovské komando mi ukradlo samopal. S hrůzou jsem chodil tmavými lesy, které byly černé jako britský humor, a hledal je. Zažíval jsem strašnej pocit. Nenašel jsem a na konci mě zastřelil nadřízený. Protože Enykl studuje tu freudologii, tak mě zajímalo, jestli je se mnou všechno v pořádku...

To jen tak na okraj.

Daleko veselejší historky se ale odehrály v pražské Axe, kam chodím od minulého týdne opět pravidelně do sauny. Naprosto nepochopitelně jsem si zapomněl dokoupit kontaktní čočky, takže k žádnému kontaktu nedošlo, a poloslepý (nakonec jsem si nasadil jen jednu, poslední) jsem se šoural mezi pánskými tlustými zadky.

Čas od času se v sauně objeví i docela pohledná slečna, ale pravděpodobnost to je stejně vysoká, jako kdyby Woody Allen natočil film se Segalem. Takže našinec musí vzít za vděk konverzaci s testosteronovou polovinou lidstva, což se mi nakonec vymstilo, to když se dal po deseti minutách 90stupňového saunování se mnou do řeči muž, jehož pověst je řekněme pochybná. Když totiž chlap bloudí ve sprchách a ptá se ostatních, jestli nemají mýdlo nebo gel, tak má buď dobrý smysl pro rektální humor, nebo opravdu potřebuje půjčit mýdlo.

Takže jsem se s pánem "conemámýdloanigel" bavil jako blondýna na baru s movitým hezounem (odsekával jsem, dělal jsem nedostupnýho a nakonec jsem vstal první a hodil po něm očkem - nechtěně) a hupsnul do ledové vody, a světě div se, jen vynořím hlavu a promnu si oči, už si vedle mě vegetí v 6stupňovém bazénku muž, jehož zadek neslouží jen k vyměšování.

Tímto apeluji na estrogenovou polovinu lidstva, začněte chodit do sauny - ne kvůli nám chlapům, ale kvůli postarším bisexuálům, kteří udělají všechno, aby se nám dostali do trenek. A neváhají si kvůli tomu doma zapomenout dokonce i mýdlo!

9 komentářů:

Gl řekl(a)...

nevim, jestli me takhle na saunu nalakas:)

Blondyna řekl(a)...

no fuuuuuj.

Markus řekl(a)...

já jen chci, aby ta sauna byla genderově vyvážená!

Nora Králičí řekl(a)...

Kam že to chodíš do sauny... ?

Kate řekl(a)...

Sice se do Prahy v pátek chystám, ale pochybuju, že zavítám zrovna do sauny, to radši půjdu "odsekávat" do baru, byť blonďatá nejsem.:D

miloSKo řekl(a)...

V Axe som v saune pár krát bol, ale väčšinou s kamošom, takže si žiadny postarší týpek mydlo nedovolil pýtať. Ale ako si písal, občas sa tam objaví aj pekná slečna :-)

Markus řekl(a)...

Kate: to je škoda, v Praze to mají blondýny jednodušší :)

Milo: my tam byli ve 4 a nebylo mi to nic platý :)

panvicka řekl(a)...

Na toho s tím(vlastně bez toho) mýdlem pozor. Až mu ho budeš podávat, drkne do tebe tak, aby spadlo na zem a při ohýbání pro něj od tebe bude chtít zvláštní věci!

Enykl řekl(a)...

No, Freud by řekl, že máš problémy s varlaty a Jung, že jsi sám jedno velké varle.
Ale to jen tak na okraj.
Podle mě je ten sen normálnější než ten zážitek ze sauny :)