pondělí 1. června 2009

Jsem dobrej, i když jsem teplej!

Asi jsem už na některý věci starej. Učit se na státnice a po večerech kastrovat nahromaděný stres lahví vína sice funguje krátkodobě, ale po dvou týdnech si tělo zvykne na určitej režim, a když v 9 večer nedostane svoji pravidelnou dávku lihových emocí, tak je nervózní jako třeboňskej kapr o Vánocích.

A do toho ty šílený sny. Hitler, Napoleon, války a rakouské dědictví, OSN, Unie a navrch sen noci svatojánské o mém otci, který mi ve spánku sdělil, že si nemusím dělat nervy ze své homosexuality. Ať se podívám na něj, že je taky teplej a je v životě docela dost úspěšnej. Za to určitě můžou ty hliněný ptáci z Bali.

Ve středu dopoledne se v Šalingradu rozhodne, jak moc se ve středu večer opiju. A hlavně čím. Jestli se podaří, kupuju láhev Jacka Danielse a doutník, sednu si před zrcadlo a celou noc a celý následující den se budu opájet pohledem na sebe, jak úžasný a geniální jsem. Jestli ale zkorumpovaný profesoři nedocení mého génia a zkouška bude připomínat víc norimberskej proces než povídeňský koncert velmocí (mezinárodně-politický humor, haha), tak si za trest koupím tuzemáka a startky a budu se muset celou noc na sebe do zrcadla dívat, jakej jsem loser.

Naschle v příštím životě...

7 komentářů:

rewaska řekl(a)...

Ale tak či tak strávíš noc v přítomnosti nejlepšího a nejkrásnějšího člověka na světě tak to přece za to stojí ne? :D

Mordemy řekl(a)...

Stojí homosexuál před zrcadlem a najednou se vzruší:
"Ale prosimtě, vždyť jsem to já..." :-)

Markus řekl(a)...

rewas: vidíš, z týhle pozice jsem se na to nepodíval :)

Mordemy: jsem rád, že jsem tě inspiroval k oprášení 4 procentních anekdot!

Lenka řekl(a)...

Hm... tož doufám, že to dopadne dobře. Držím palce. A na ty sny bacha :o)

Aqua pura řekl(a)...

Tak držím palce!

Nora Králičí řekl(a)...

hlasuju pro doutníky!

Blondyna řekl(a)...

sim Te - to das....
dyt si nas :-))