sobota 16. května 2009

Krtek ztratil kalhotky a má problémy s orgasmem

Učení má na člověka špatný vliv. Asi jako kdybyste malému dítěti místo Krtečka pouštěli Žhavé výstřiky. Tím nechci říct, že Krteček nemá sexuální podtext, protože pojmenovat kreslený film pro děti Krteček a kalhotky nemá ke zvířecímu pornu daleko.
No nic.
Zpátky k učení. Chlast a odborné knihy nejsou dobrá kombinace. Pak vás to nutí dělat různé kraviny, jako třeba si udělat test na žena.cz, jestli je s vámi partner spokojen v posteli. Hrdě mohu prohlásit, že podle testu "umím svoji lásku přivést k orgasmu". Stejného výsledku dosáhlo dalších 66 % zúčastněných.

Pokud budeme předpokládat, že ten test si vesměs dělají jen ženy a ne několik úchyláků mého ražení, tak výsledné zjištění není pro muže příliš radostivé.
Vyplývá z toho, že jedna třetina chlapů je v posteli od svých partnerek / milenek sexuálně neuspokojena. Tím pádem padají veškeré mýty o mužském orgasmu jako o čemsi naprosto samozřejmém, jako když ráno vyjde slunce, nebo že každé porno má šťastný konec.

Bojim bojim, abychom jednou nedospěli do fáze, kdy muž bude říkat ženě - víš, drahá, sex mě hrozně baví, ale na orgasmy si moc nepotrpím. Tento způsob budoucnosti zdá se mi totiž poněkud nešťastným...

16 komentářů:

kaača řekl(a)...

jej, to si vůbec nedokážu představit!! :-O :D

Lenka řekl(a)...

Jé, to je osudové! Taky jsem chtěla psát o krtečkovi, ale neměl kalhotky a byl docela i mrtvej a pak mi to, co jsem chtěla napsat už nepřišlo vtipný, když jsem přišla domů. Popravdě řečeno - ad. článek - se svou praxí mohu potvrdit, že většina mužů jsou v posteli na nic i když jim člověk řekne co a jak... Je to stejný jako že některé ženské budou pořád ležet jak prkno, i kdyby tam nakráčela celá hvězdná pěchota - tím myslím Pitta, Backhama, Vašuta a tak dále.

Markus řekl(a)...

koho si to taháš do postele? Se pak nedivím, že bys to Noře natřela v masturbačním duelu :-)

Lenka řekl(a)...

To proto, že to jsem ještě neznala tebe, víš? Když já začínala se sexem, tak jsi byl asi v páté třídě.

Markus řekl(a)...

to chceš říct, žes o to přišla v 6. třídě? To se pak nedivím, že máš problémy s chlapama!

Lenka řekl(a)...

já nevím kolik ti je! jen jsem tipla... jsem ročník 82 a přišla jsem o to v šestnácti na mámin svátek. Máma je Dana. :o)))

Lenka řekl(a)...

nemám problémy s chlapama. mají problém oni se mnou. já s nima právě ne. :o/

Markus řekl(a)...

No,sice na fotce vypadám, že když si o to přišla, tak já trhal mouchám křidýlka, ale to znělo jak z nějaký seznamky: Je mi 26, přišla jsem o to v 16 a moje máma se jmenuje Dana :-)
Odzbrojující upřímnost

Lenka řekl(a)...

ano, na upřímnost jsem taky už mockrát dojela :o)) a ještě ke všemu bydlím pod sjezdovkou na Monínci. Téměř. :o)) a nechci se s tebou seznamovat, páč by mě Nora zase zmlátila kozama o to nestojím :o))

Nora Králičí řekl(a)...

Ale Lenko, já tě kozama mlátit nebudu... ale Francouz mě nutí do akcí ve více lidech, tak nevim, jestli z toho chce udělat blogerskou mezinárodní swingersparty nebo co...
ale Krtky do toho neberu, a mrtvý už vůbec ne. (Před týdnem mi vyprávěl vtip, že Krtek Honza vyleze ze země a hledá kámoše Krtka Pepu. Krtek je na slunci slepej, a omylem vleze do stanu a čuchne si k dámskému přirození a lekne se "Pepo, seš mrtvej?")
Francouzi jsou prasata.

aseedi řekl(a)...

dík za tip na test, aspoň vím, že jsem typem ženy, po které muži přemýšlejí za bezesných nocí

Markus řekl(a)...

počkej, ty máš lepší výsledek než já? asi bych se sebou měla začít něco dělat

Bohdan řekl(a)...

Lenka: Noo myslim ze markusovi by nevadilo kebyze sa na neho vrhnes uz aj v tej piatej triede :)

Nora: Ten francouzs se mi zacina libit :) ... Kde bude zverejnenej prihlasovaci formular? :)

Markus: 33% to je v poho .. ono sa to casom pretoci a z zien sa stanu muzi a z muzov zeny a potom zacne znova zenska (cize vlastne muzska) emancipacia :)

Blondyna řekl(a)...

myslim, ze z Markuse zbytecne delas chlivaka, Bohdane.... vzdyt on je to tak slusny chlapec :-)))

Markus řekl(a)...

natürlich

aseedi řekl(a)...

Markus: to bude nejaka blbost, se mi nejak nechce zdat...