sobota 28. února 2009

Menstruuj, nebo zemři!

Mám ženy rád. Opravdu. S jednou dokonce už přes rok chodím a na porno se dívám vlastně taky kvůli holkám. Většina mých kamarádů nosí podprsenky a tanga a jednou měsíčně se mnou nemůžou kvůli "boží vůli" do sauny a bazénu.

Takže když napíšu, že mě nikdy nepřestane fascinovat ženská tupost zhmotněná do kolonky "feminismus a jiné emancipační postupy moderní ženy, jak se stát naprostou krávou", nechci, aby to vyznělo šovinisticky. Ale po přečtení rozhovoru s "nejznámější českou feministkou" Lindou Sokačovou jsem se nejdřív začal smát, pak si povzdechl a nakonec si vzpomněl na citát Milovana Iliče-Minimakse, že někteří lidi mají Achillovu patu v hlavě.

Na otázku, kdy se v Lindě začaly bouřit emoce při pohledu na mužský penis a pivní břicho, odpověděla ta křehká dívka, že už na základní škole. Vadilo jí, že počítače měli automaticky kluci, a ony měly rodinnou výchovu, vyšívaly a povídaly si, jak se mají oblékat při domácích pracích. Linda se cítila dotčená, že nemůže hrát počítačové hry a místo toho musí zašívat ponožky.

Když si vzpomenu na svoje středoškolská léta, kde jsme podobné kraviny neřešili a kluci a holky byli podle počítačové gramotnosti rozděleni do dvou skupin (pokročilí - 16 kluků, 2 holky; začátečníci 14 holek, 1 kluk), většina dívek PC proklínala a okamžitě by vyměnila všechny ty myši, klávesnice a Windowsy za jehlu, nit a šicí stroj. Našly se samozřejmě také, jež slova jako Quake, Doom a Duke Nuken nepovažovaly na názvy planet, ale ty se teď věnují naštěstí něčemu smysluplnějšímu než boji za ženské pisoáry a povinnou menstruaci pro všechny chlapy.

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

jo a jedna z nich je Blondyna... a ver mi, milej zlatej ,ze stale neni pro zenskou snadny prosadit se v IT.. ale kvuli tomu nebulim doma do polstare, ani verejne nepalim podprdy... proste bojuju... vic a lip nez chlapi a voalááá ,jsem na stejny urovni.. .A kurva i platem :-) svet je krasny misto k zivotu.... i pro zensky.... tak si sakra prestante stezovat, abyste to meli lehci, zvednete zadnice a neco delejte!!!!

Nora Králičí řekl(a)...

ukážu ňadro a všechno bude jinak...

Enykl řekl(a)...

Feminismus je mor, já se třeba lekla, když jsem si všimla, že u nás na katedře máme na dámských záchodech taky pisoáry. Ale tuším, že to nebude švédský model, ale jen to, že je tam 90% holek, tak z jedněch pánských záchodků prostě udělali "dámy" :)

Markus řekl(a)...

otázkou je, kolik ženskejch se chce vůbec v IT prosazovat, protože "přirozená inteligence" velí, že k technickejm věcem mají chlapi blíž...

EN: zajímají mě ty pisoáry - už jsi na tom seděla? :-)

Enykl řekl(a)...

Sedět na záchodě?! nebuď blázen, to není pokrokové!!! :-D

Anonymní řekl(a)...

moji kolegove vzdycky rikaji, ze blondata reseni jsou nekdy lepsi nez ty jejich... nebot jsou velmi jednoducha.... proto me maji v kanclu :-))))

Markus řekl(a)...

EN: Když chcát, tak pokrokově!

Blondýna: tedy ve Finsku se přesvědčuju, že kdyby blondýny vládly světu, bylo by to nádherné místo k žití :-)

Anonymní řekl(a)...

No také mně tyto ženy děsí, pořád jenom mluví o tom, jak chtějí mít možnost být zaměstané jako automechanici a jak jsou schopné programovat software pro největší společnosti. Přitom si jenom neholí nohy a stejnak neumí nic. Když zase slyším nějaký ten jejich kec, stydím se. Nikdy jsem nepoužila žádnou šminku a IT jsem vždy studovala a s láskou budu studovat dále... prostě když se chce, tak to jde i bez keců...

ps: bez pisoáru tuplem...

Marťas z KáHá řekl(a)...

howk.. :P

Anonymní řekl(a)...

markus: kdyby blondyny vladly svetu, tak by to bylo peklo na zemi...

Markus řekl(a)...

Panvicka: Tohle by se dalo tesat! :-)

Blon: sorry, mělo to být takhle - Kdyby vládly nadržené blondýny světu... :-)

Anonymní řekl(a)...

to pak jo :-)