pondělí 5. ledna 2009

Sexuální hladovka je nelidské týrání!

Předem upozorňuju, že tenhle článek nebude hezký počteníčko pro dámy a ženy a slečny. Jedná se o jednostrannou obhajobu mužské nevěry jako něčeho cosi přirozeného a pochopitelného, asi jako když se každý rok stane Karel Gott Zlatým slavíkem. Nedávno jsem měl s jedním ze svých kamarádů zajímavou rozpravu o tom, jak nás kdysi na škole učili, co že to jsou biologické potřeby. Matně si vybavuju, že mezi ně patřil spánek, jídlo, vzduch, voda, vyprazdňování, odpočinek, sex apod.

Je tedy přirozené dýchat. Je přirozené pít. Je přirozené spát. Je přirozené se vyprazdňovat. A je přirozené píchat. To vás de facto naučí vaše oblíbená učitelka ve druháku na gymplu. Žádná velká věda. Takže, shodli jsme s kamarádem, když máte (hypoteticky) vážnou známost, bydlíte spolu, venčíte společného pudla, měníte piliny potkanovi, myjete po sobě na hajzlu výkaly a večer uleháte nasraní jako hajzl do společné postele, je to cosi jako láska.

Bez ohledu na city, které k té druhé osobě chováte, musíte uspokojovat biologické potřeby. Musíte spát. Musíte jíst. Musíte pít. Musíte mít sex. Musíte po sexu odpočívat. Musíte po sexu spát. Musíte po sexu jíst. Musíte se jít vyprázdnit. Tohle vás de facto naučila vaše oblíbená učitelka ve druháku. Žádná věda.

(Pokud nějaká z puritánek nedbala úvodního varování a dočetla to až sem, varuju, že bude pro ni stravitelnější jít si počíst třeba SEM...)
K tomu, aby jste mohli své hypotetické říkat, jak je úžasná, musíte být v dobré psychické a fyzické kondici. A to bez plného žaludku a s plným močákem nejde. Když se tedy rozhodnete uspokojovat svoje biologické potřeby na vlastní triko, protože břicho bude bolet jen vás a na urologii se bude doktor divit prasklému měchýři zase jen vám, mělo by to být chápáno s tolerancí.

Nikomu přece nevadí, když nejíte doma, ale v hospodě (což je vlastně takovej gastronomickej bordel). Nikomu nevadí, když nekadíte na domácím hajzlu, ale na hlavním nádraží. Nikomu nevadí, když pijete vodu z potoka a ne domácího vodovodu. Tak proč všem vadí, že si čas od času odběhneme k sousedce? To je vlastně odepírání základní biologické potřeby, asi jako když necháte chlapa vyhladovět a ještě mu zakážete pivo. Uff, úplně se mi z té představy udělalo mdlo...

20 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Já Tě žeru :). Jeden z nejlepších pisatelů v mojí rss čtečce .).
S článkem..možná souhlasím.

Markus řekl(a)...

jak možná? to je vědecky ověřená věc...a kdyby něco, vždycky se odvolávaj na svoji oblíbenou učitelku z gymplu:)

Anonymní řekl(a)...

ale samozřejmě, stejně jako ženská nevěra je věc biologicky i společensky naprosto přirozená, tak proč ji pořád všichni berou jako špatnost, hon?

Markus řekl(a)...

koukám, že tady zase někdo tluče na ženský poplach. já Tě, drahá, varoval už v úvodu, ať to radši nečteš:)

Anonymní řekl(a)...

vůbec ne, mám přece pravdu, nejdražší, no ne?

Anonymní řekl(a)...

myslim, ze kdyz mi buchta da, co potrebuju nemam duvod chodit dal. ale pokud je to tamhle bolest hlavy, tamhle neprijemnosti, tamhle prudi, neni se co divit.

Myslim, ze pojem "vernost" je vymyslena poboznejma.. jinak to neni mozny.

Anonymní řekl(a)...

Jo dost dobrý blog-souhlas:-)

Markus řekl(a)...

blondýna: vidíš, nenapadlo mě do toho zahrnout i černoprdelníky.

aseedi řekl(a)...

souhlas s Blondýnou, když máš co potřebuješ, nemáš důvod ukájet se jinde a tím pádem, pokud k cizoložstvu (já teď čet humanistickou knížku, tak jsem trochu načichl old schoolovým jazykem) dojde, je to né z potřeby naplnit biologickou potřebu, pak je to jen chtíč, řek bych. Otázkou je jak tenká hranice je mezi potřebou a chtíčem.

Anonymní řekl(a)...

:o)))) a ženy mohou také uspokojovat své základní potřeby kdekoli? Inka

Markus řekl(a)...

kdekoliv? chovejte se jako dámy! mě třeba nerajcuje pohled na žíznivou ženskou, která zaklekne na čtyři a začne se ládovat sněhem jen proto, aby uspokojila svoji bilogickou potřebu a nedehydrovala:)

Markus řekl(a)...

asedi: tenká, jako obvykle:)

Anonymní řekl(a)...

existuje rozdil mezi zenskou neverou a tou muzskou. Zena pokud je neverna je proste kurva. Muz je proste muz.

Word-slinger řekl(a)...

Jak říká doktor Plzák: "zatloukat, zatloukat, zatloukat"

Anonymní řekl(a)...

o nevěrné ženské se hlavně neví,protože to neni taková kráva, aby to vykecala. Ale nic nezmění můj názor, že pokud je člověk zamilován a ve vztahu spokojen, nemá důvod podvádět. Ale lhaní je povoleno.

Markus řekl(a)...

W: tomu říkám přítup k partnerskému soužití :))

Markus řekl(a)...

pokud to zobecníš, tak u chlapů je nevěra fakt cosi jako dojít si do hospody na oběd. nic to nemění na tom, že mají nejraději jídlo od své milé. ženský do toho většinou tahají city, až na výjimky (že by NOra?;) ... ale je fakt, že podvádíš, protože ti něco doma chybí.

Anonymní řekl(a)...

Já tahám city i do hodin chemie, Markusi, to bys moh vědět, ne?,o/ jsem hodné děvče se špatným míněním o ostaních, to je vše.

Anonymní řekl(a)...

Nora: lhani je povoleno? z jakeho duvodu? to jsem moc nepochopila.
jinak souhlas - kdyz doma neco chybi (muz i zena) jdou jinam

Markus řekl(a)...

To je fakt, Nora je kapánek "přecitlivělá" :-)