neděle 30. srpna 2009

Kurva není psychoterapeut

Sedm dní v lihoworldu a jednom bordelu s patnácti kurvama vám neslepí srdce, které je rozbité jako sklenička z Ikey na tisíc a jeden kousek.

Ale rozhodně si užijete spoustu zvrácené legrace. Noční klub Neon kousek od Balbínovy poetické hospůdky je tím správným místem, kam chodit na pivo. Scházíte po schodech dolů jako do pekla. Mříže otvírá blondýnka křehká jako bublina na pivní láhvi a hned na baru čekají dvě černošky, které vás okamžitě zatáhnou do salonku na koženou sedačku.

A vy tam jen tak sedíte a smutně koukáte na bar, kde sedí holka, co vypadá jako ta, kvůli níž máte chuť, aby se země začala otáčet na druhou stranu. A černoška vám sahá mezi nohy a chce pořád objednat pivo / víno / drink / sex. A co je nejhorší - řeknete jí, že jí žádný pití / sex neobjednáte. Černoška zbledne vzteky a začne vás obviňovat, že se vám nelíbí.

Není nic horšího než zamindrákovaná kurva. Sedím vedle ní, před sebou pivo za stovku, v klíně její pravačku a místo toho, aby ona poslouchala, jak mi je na hovno, tak musím uklidňovat já ji a utišovat ji, že je krásná a nádherná a inteligentní a že nejsem rasista, když si to s ní nechci rozdat, protože u sebe nemám zrovna 2500,-. Div že se mi tam psychicky nesložila.

Když mi nestál, tak jsem nechtěl, aby nestála ani řeč, a zeptal se jí, odkud je. Jihoafrická republika, ona na to. Tak to musíš mít pracovní povolení, co? řekl jsem jí. Začala zase blednout, a když jsem z ní začal páčit, jestli ji ostatní kurvy nešikanujou jen kvůli tomu, že její duše je černá, byla nakonec i ráda, že jsem jí to pití nekoupil.

A já si jen posbíral ty svoje střepy a vyrazil na pivo o bordel dál.

6 komentářů:

Nora Králičí řekl(a)...

To je dobře, že v tom nejsem sama... ,o)

Anonymní řekl(a)...

Poslouchej, kams to vlezl, kurvy bývají nejlepší utěšitelky! Vím o tom svoje :-).
Navíc, ženských je na světě mnohem víc než chlapů, z čehož plyne, že nechápu, z čeho máš depku!

Markus řekl(a)...

Peta: když jsem si tohle uvědomil, tak už skoro z ničeho :)

Nora: s tou skleničkou nebo těma černoškama?

Blondyna řekl(a)...

na zensky se vybodni... stejne za to nestojej viz:
http://blondatejsvet.cz/rubriky/mily-denicku/krasny-pribeh-o-jedne-hodne-pani.html

Markus řekl(a)...

tahle jo ;)

Blondyna řekl(a)...

no.. to teda