sobota 11. dubna 2009

S kurvama za lepší zítřky

Kapitalismus má skryté kouzlo v tom, že si díky němu můžete koupit téměř vše. A když je šikovný obchodník, je spokojený zákazník. Jednoduchá rovnice, kterou spousta lidí nechápe. Když ji ale někdo z osvícených byznysmenů pochopí a ještě si ji mírně upraví k obrazu svému, platící rád vysází na stůl těžce vydělané bankovky a v očích mu budou hořet plamínky štěstí jako dvě zapálené svíčky na venkovském hrobě.

Když jsem se dozvěděl, že Ryanair zlevní letenky na úkor placení na záchodech (zajímalo by mě, když dostanu kdesi nad Berlínem průjem a po třetím kole mi dojdou žetony, jak to budou letušky řešit), bral jsem to jako roztomilý žert, jak na sebe strhnout mediální pozornost. Když s něčím podobným pak přišel jeden asijský hotel - za pětihvězdičkový hotel zaplatíte cca 200 kč, jen je potřeba udělat rezervaci rok dopředu, nepoužívat sprchu, klimatizaci, ručník, mýdlo a nechrápat - řekl jsem si, že šikmooký přijdou na všechno.

Jak jsem nad tím ale tak přemýšlel, tak mi došlo, že se jedná o model, který čeká zářivá budoucnost. Vím, že ze mě obchodník nikdy nebude, takže aspoň teď někoho inspiruju a dotyčný mi pak může posílat třeba 10 % ze svého zisku. Představte si, že vlastníte vykřičený dům a.k.a. kurvinec. Připravíte pro zákazníky skvělou nabídku - když se u vás zaregistrují, získají členskou kartu. Na tu jim bude při každé návštěvě poskytnuta sleva 15 % na veškeré orální služby, tedy i povídání s dotyčnou a čištění zubů (každej má tu svoji úchylku).

Díky klubové kartě si budou moct zarezervovat svoji oblíbenou prostitutku půl roku dopředu, čímž získají nárok na 25% slevu. Pokud pak nebudou s dámou provádět anální sex, orál, bičování, poutání, ponižování, močení, kálení a líbání, nabídnete jim další slevu 10 %. Tím se zákazník - teda vy, já nebo Nora - dostane nad magickou hranici 50 % slevy na kurvu, což je nabídka, která už stojí za zvážení.

A protože loučení by mělo být šťastné, nabídne každá z dam odcházejícímu zákazníkovi barevné lízátko, aby věděl, že život ve vašem šlapkahouseu je sladký!

5 komentářů:

Nora Králičí řekl(a)...

Jdu do toho! Prozatím můžeme používati našeho paneláku v sedmém patře, jako prostitutka poslouží Tuleň. Ve středu sepíšeme slmouvu a v pátek jsme boháči!

Bohdan řekl(a)...

Kde ze sa mam zaregistrovat? A kde sa da rezervovat termin? :) ..

Markus řekl(a)...

Bohdan, vydrž, s Norou pošéfujeme detaily a budeš první, komu vystavíme šukací legitimaci. Ale vrzneš si až na Vánoce, jestli chceš uplatnit všechny ty slevy :-)

Nora Králičí řekl(a)...

Když si pospíšíš, mám ještě nezletilou sestřenici, kterou bych mohla nabídnout... za ní bude sakra velkej příplatek! Ale na to už máš jenom měsíc..

Markus řekl(a)...

hm, že bych si taky předplatil? Ta nezletilá by se měla odzkoušet, než ji budeme nabízet zákazníkům... nechci řešit stížnoti hned ze začátku byznysu!