pondělí 27. dubna 2009

Finanční krize kastruje a naplní vám žaludek

Občas žasnu, čeho jsou moji rodiče v mé nepřítomnosti schopni. Po dvou týdnech je celý nadšený vítám s (prázdnou) lahví v ruce, když v tom mi zkazí radost letmý pohled na jídelní stůl, kde se válí časopis Květy.

Pivní zátka nepadá ale daleko od flašky a hned další den zaujatě listuju plátkem, za který je někdo ochoten obětovat 30 kč. Do kolen mě okamžitě položí fatalistický úvodník šéfredaktora, který skuhrá nad klimatologickými podmínkami a celý v depresích si stěžuje na absenci jara a podzimu. Nakonec se se čtenáři rozloučí dušínovským pozdravem Přeji klidný týden!

Listuju.
Recepty.
Listuju.
Dejdar chce žalovat bulvár.
Listuju.
Konec telefonních budek.
Listuju.
Reklama na dámské spodní prádlo. (Zatím nejzajímavější stránka.)
Listuju.
Domácí poradna.
Listuju.
Návody na hubnutí.
Listuju.
Zvracím.

Abych Květě nekřivdil, tak přeci jen mě jeden článek zaujal. Nesl poetický název Tolik stojí zdraví a překvapil mě, jak moc byl pohlavně vyvážen. Aktuálně reflektoval současnou hospodářskou krizi, a pokud jste jako muž (ne)šťastnou náhodou přišel o obě varlata, pojišťovna by vám měla podle vyhlášky ministerstva vyplatit na ruku 144 000. Ženský na tom byly na korunu stejně. Při ztrátě penisu (asi myšleno při nezvratné deformaci, ne když vám zmizí v partnerčiných ústech) si přijdete taky na 144 000,- a pokud jste nedej bože žena a kvůli úrazu, teď cituji, "máte zdeformovanou pochvu, což znemožňuje pohlavní styk", dostane taky 144 klacků.

Genderová parita evidentně zasáhla v plné síle i zdravotnictví. Na tom by nebylo nic tak hrůzyplného. Spíš se mi líbí, že ministerstvo konečně ocenilo, kolik stojí pohlavní styk s ženou. Když pak vidíte, za kolik jdou holky na Václaváku, sami nejlépe ucítíte, že finanční krize udeřila v plné síle. Za chvilku budou ty chudinky chodit jen za teplé do žaludku.

4 komentáře:

Blondyna řekl(a)...

jen aby nechodily za teple do.... :-))

Markus řekl(a)...

to já nevím, co je pro vás výhodnější / příjemnější :-)

ox řekl(a)...

už jsi četl nový Stiplist? je tam rozhovor s Tvým oblíbencem .)

Markus řekl(a)...

interesantní...
"Jsem vyučený automechanik, ale měl jsem být farář." Bůh nás ochránil :-)