pondělí 23. února 2009

Vegetariáni nikdy neporazí Santa Clause!

Než začnu - žádnej sex s Laponkou nebyl, jak mi tady někdo chytře radil. Jediná žena laponského původu připomínala proslulou postavu z knihy Boženy Němcové, co tak ráda šukala po světnici. A přestože mám pochopení pro úchylky všeho druhu (feminismem počínaje, adrofobií konče), té statné domorodkyně mi přišlo líto.

Laponsko je kraj natolik krásný, že kdybych byl básník, nebál bych se ho přirovnat k blonďaté panně s modrýma očima, která si poloobnažená pročechrává svou křehkou rukou kudrnaté vlasy a hlasitě přitom vydává ze svých plných rtů sladké achhh. K tomu si připočtěte sníh, -35 stupňů, soby a Santu Klause a máte Laponsko.

Finy začínám mít čím dál tím radši. Líbí se mi jejich zvrácený smysl pro humor - ve středu nám nabídli mražené sobí maso, které jsme s velkým zaujetím snědli a pochvalovali si, jak je křehké a chuťově výrazné. Den na to nás vzali na sobí farmu, kde jsme se s kocovinou fotili se sobama, hladili je po paroží a následně je zapřáhli a udělali si menší sobí safari zasněženým lesem. Připadal jsem si jako německý turista, který jezdí za hranice hoblovat české prostitutky a při ejakulaci je hladí po tváři a povýšeně se jim směje do obličeje.

Několikrát se mi sice zvedl žaludek z pohledu do skleněných očí těch bezbranných zvířat, která pomáhají Santovi rozvážet dárečky všem dětičkám na světě, ale pak jsem si vzpomněl na to, že jsem svým způsobem podpořil boj všech urputných milovníků českého Ježíška. Protože když jsem spořádal jednoho soba, cítil jsem se, jako bych Santovi vypustil kolo u jeho zvířecího spřežení.

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

kdyz potka sob soba, maji radost oba. kdyz se potkaj tri sobi tak se radost nasobi

Markus řekl(a)...

Tuhle říkanku jsem si před večeří říkal taky!

Anonymní řekl(a)...

hmmmmm, ze bys mel jako aperitiv original? :-)

Anonymní řekl(a)...

mrtvej srb - dobrej srb. teda sob.

Anonymní řekl(a)...

:o))) (Inka)

Markus řekl(a)...

Nora, asi tě začnu mazat, jen samý rasisticko-šovinistický poznámky... a ty mám vyhrazený já!

Anonymní řekl(a)...

Chudák sob. Nějaký dementní přitloustlý Santa ho zapřáhne a ty ho jakožto vzorný zastánce boje za Ježíška s chutí spořádáš. No toto.:)

Anonymní řekl(a)...

Však oni nám to soby jednou vrátí! ať už ty tekutí, nebo ty pacholci parohatí :P

Anonymní řekl(a)...

Markus: Abych tě z tvého bloggerského kočáru monopolu taženého čtenáři s parohy nesesadila

Markus řekl(a)...

Jsem netušil, že máš parohy, chudák holka...

Anonymní řekl(a)...

notak notak... deti, neperte se :-)))))

Anonymní řekl(a)...

...já nemám nohy, ale ty máš parohy!

(kdo se mnou půjde dobrovolně na koncert Brutusu?)

A mám pro tebe překvapení na svém blogu.

Markus řekl(a)...

A ještě ke všemu si dělá reklamu na svůj blog.