čtvrtek 15. května 2008

Když se zamiluje vůl

Už to tu několikrát zaznělo, ale stejně mi to nedá, a znovu ponesu jednu vypelíchanou sovu do Athén. Mám slabost pro hudební styl, pro který se vžil název hip hop. Japonci už dokonce objevili zázračné sérum a dokáží tuhle ošklivou nemoc i léčit, ale já si vždycky rád ráno prohlížím ruce, jak mi v modrých žilách koluje ta kapka černé krve. Každej má to svoje, žejo. Ona si musí třeba zastřihávat chloupky na rozkroku podle Pythagorovy věty, jinak by on neměl slabost pro její klín. Atakdále.

V Čechách je víc lidí, kteří mají slabost pro hudební styl, pro který se vžil název hip hop. Akorát jejich pud sebezáchovy zkrachoval, a proto vznikají smutné věci. Tolik smutné, že vám je z nich opravdický smutno na duši. Jako kdybyste měli rádi červenou škodovku, a přišel křoupek a začal vám do ní bušit hokejkou. Aby tak vyjádřil svoji náklonnost ke škůdkám. Tak moc smutno by vám bylo.

Na netu jsem narazil na odporné video, dám sem jen odkaz, vizuální konzumace jen na ex a vlastní nebezpečí. A ano, ten člověk mluví česky. Bát se můžete TADY, ZDE, TAM, SEM.

2 komentáře:

aseedi řekl(a)...

proc ja jen hip hop zas tak neposlucham ? zkouknul jsem jen prvni video, stacilo... jdu si pustit www

kaača řekl(a)...

hey, buď sou zfetlý oni, nebo já, každopádně je to hnus, co de mimo mně! :-O