pondělí 5. května 2008

Eronews

Konečně! Tn.cz, nový zpravodajsko-informační web TV Nova, dnes spustil světově úspěšnou parodii na seriózní zprávy - RedNews. Je to jakési Počasíčko naruby. Zatímco v 90. letech byli "nováci" zvyklí vídat obnaženou modelku, kterak se ošacuje podle aktuální předpovědi, tady se naopak "zprávařka" hezky česky svléká.

Výsledný efekt je dost kuriózní. Do smíchu je vám, páč to je celý hozený úplně na hlavu. Do smíchu je i samotné slečně, protože ví, že to je celý hozený úplně na hlavu. A kdyby někdo váhal, že to není celý úplně hozený na hlavu, tak ho přesvědčí pointa RedNews pro 5. květen - černovlasá slečna odhazuje poslední díl reklamního spodního prádla, veselá čárka mezi stehny ukazuje na její tělesnou vyzrálost, úsměv na tváři na její smysl pro humor. Slečna se loučí s diváky zprávou o návratu Michaela Jacksona a šťastně při tom odhazuje kalhotky. Při čem jiném by se už měla holka svléknout, žejo.

1 komentář:

kaača řekl(a)...

hey, tak na to sem se koukla a skončila s otevřenou pusou :-O je to celý úplně na hlavu!!! nevim, možná je muj názor opodstatněn mým pohlavím, ale steejně... nechápu no!